Khabib Nurmagomedov blij met intrekken UFC schorsing Nieuws
Nieuws

Khabib Nurmagomedov blij met intrekken UFC schorsing

Khabib Nurmagomedov blij met intrekken UFC schorsing
Khabib Nurmagomedov blij met intrekken UFC schorsing

De UFC-wereldkampioen Khabib Nurmagomedov heeft via Instagram gereageerd op het intrekken van de schorsing van zijn teamgenoten.

Een officiële aankondiging van de wedstrijd tussen de huidige kampioen Khabib Nurmagomedov en de nieuw gekroonde interim-titlehouder Dustin Poirier is in aantocht. De UFC verlaagde de sancties tegen Abmakar Nurmagomedov en Zubaira Tukhugov Nurmagomedov voor hun rol in de UFC 229 vechtpartij.

ZIE OOK >> Grote vechtpartij na UFC 229

Khabib had UFC-officials duidelijk gemaakt dat hij niet zou vechten totdat beide teamgenoten in aanmerking kwamen om te zelf de MMA-kooi weer in te gaan. Gisteren publiceerde de Nevada State Athletic Commission (NSAC) een verklaring waarin de schorsingen die aan beide teamleden van Nurmagomedov werden uit gedeeld, vrij zijn verkort.

Op naar Abu Dhabi

Dit maakt de weg vrij voor een officiële aankondiging van de titelstrijd tussen de huidige kampioen en zijn uitdager, deze zal volgens geruchten plaats vinden op UFC 242 op 7 september in Abu Dhabi.

"De atletische commissie van de staat Nevada heeft een uitspraak gedaan over de zaak Zubairatukhugov en Abubakar Nurmagomedov. De commissie verminderde de schorsing met 35 dagen, zodat Zubayra en Abubakar UFC242 in Abu Dhabi kunnen vechten! We zijn klaar en we komen InshaAllah binnen. DreamTeam en echte familie, "zegt Khabib.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws