Khabib legt eisen neer voor rematch met Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Khabib legt eisen neer voor rematch met Conor McGregor

Khabib legt eisen neer voor rematch met Conor McGregor
Khabib legt eisen neer voor rematch met Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov's volgende titelverdediging is gepland voor UFC 242.

De ongeslagen Dagestani zal het opnemen tegen Dustin Poirier in het hoofd event van het toernooi. Maar twee namen op het netvlies van Khabib zijn Tony Ferguson en Conor McGregor. Zij zijn de meest waarschijnlijke kanshebbers voor een gevecht tegen de winnaar van de UFC 242 headliner.

Khabib zegt dat Ferguson een titelschot verdient voor zijn volgende gevecht, maar McGregor niet. En in een recent interview met BT Sport heeft de kampioen in meer detail verteld wat er moet gebeuren om hem opnieuw tegenover McGregor te zien.

Kans verdienen

"Ik moet blijven winnen, hij wil alleen geld verdienen, en dat is het, "zei Khabib. "Het gaat gebeuren. Maar op dit moment ben ik niet geïnteresseerd in McGregor. Waarvoor? Hij tikte af. Als het was alsof we alle afstanden aflegden of als het een gevecht was, misschien. Maar nu ben ik klaar met deze zaak. Als hij een herkansing wil, dan moet hij deze eerst verdienen. "

ZIE OOK>> Jorina Baars tekent bij ONE Championship

Het kan zijn dat UFC-baas Dana White andere ideeën heeft. Kakbib zegt hierover: "Op dit moment neemt niet alleen Dana een beslissing. Ze moeten naar me luisteren. Omdat ik op dit moment kampioen ben.. Op dit moment zijn Dustin en Tony aan de beurt. Andere mensen? Niemand verdient. Zelfs als je praat over mensen die het verdienen, staat Conor niet eens op de lijst. Hij moet eerst verdienen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws