Khabib krijgt giga bedrag voor rematch tegen Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Khabib krijgt giga bedrag voor rematch tegen Conor McGregor

Khabib krijgt giga bedrag voor rematch tegen Conor McGregor
Khabib krijgt giga bedrag voor rematch tegen Conor McGregor

Twee maanden geleden stond Khabib Nurmagomedov tegenover 'The Notorious' in de hoofdpartij van UFC 229, het grootste event in de geschiedenis van de organisatie.

Het worstel fenomeen nam de uitdaging van McGregor aan en en versloeg de Ier in de vierde ronde, wat met de grootste overwinning van zijn carrière markeerde.

Beste pay-per-view omzet ooit

Nurmagomedov vs McGregor haalde de grootste pay-per-view omzet in de UFC-geschiedenis binnen en resulteerde in maar liefs 2,4 miljoen aankopen.

Een rematch tussen het paar zou een nog grotere gebeurtenis zijn, gezien de massale vechtpartij die volgde op de nadrukkelijke overwinning van Nurmagomedov.

Rematch

Volgens de vader van Nurmagomedov, Abdulmanap heeft de UFC echter al geprobeerd zijn zoon naar een herkansing te lokken.

"Ze boden $ 15 miljoen (€ 11,8 miljoen) aan om opnieuw met Conor te vechten," vertelde Abdulmanap aan Yaroslav Stepanov van Sport 24. "Maar we willen $ 30 miljoen, jongens, we gaan niet voor minder."

Geschorst

Eerder deze maand liet Abdulmanap doorschemeren dat Nurmagomedov een boete van $ 500.000 en een schorsing van negen maanden zal krijgen voor het veroorzaken van de ruzie in de T-Mobile Arena.

"Voor zover ik begrijp, krijgen we een boete van $ 500.000 en misschien mogen we niet vechten in de komende negen maanden.

LEES OOK: Chaos na UFC gevecht Khabib en McGregor

"Natuurlijk had het nooit mogen gebeuren. Nu kijken we gewoon uit naar een mooie toekomst en andere lucratieve gevechten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws