Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib krijgt giga bedrag voor rematch tegen Conor McGregor

Khabib krijgt giga bedrag voor rematch tegen Conor McGregor

Rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor in de boksring

Twee maanden geleden stond Khabib Nurmagomedov tegenover ‘The Notorious’ in de hoofdpartij van UFC 229, het grootste event in de geschiedenis van de organisatie.

Het worstel fenomeen nam de uitdaging van McGregor aan en en versloeg de Ier in de vierde ronde, wat met de grootste overwinning van zijn carrière markeerde.

Beste pay-per-view omzet ooit

Nurmagomedov vs McGregor haalde de grootste pay-per-view omzet in de UFC-geschiedenis binnen en resulteerde in maar liefs 2,4 miljoen aankopen.

Een rematch tussen het paar zou een nog grotere gebeurtenis zijn, gezien de massale vechtpartij die volgde op de nadrukkelijke overwinning van Nurmagomedov.

Rematch

Volgens de vader van Nurmagomedov, Abdulmanap heeft de UFC echter al geprobeerd zijn zoon naar een herkansing te lokken.

“Ze boden $ 15 miljoen (€ 11,8 miljoen) aan om opnieuw met Conor te vechten,” vertelde Abdulmanap aan Yaroslav Stepanov van Sport 24. “Maar we willen $ 30 miljoen, jongens, we gaan niet voor minder.”

Geschorst

Eerder deze maand liet Abdulmanap doorschemeren dat Nurmagomedov een boete van $ 500.000 en een schorsing van negen maanden zal krijgen voor het veroorzaken van de ruzie in de T-Mobile Arena.

“Voor zover ik begrijp, krijgen we een boete van $ 500.000 en misschien mogen we niet vechten in de komende negen maanden.

LEES OOK: Chaos na UFC gevecht Khabib en McGregor

“Natuurlijk had het nooit mogen gebeuren. Nu kijken we gewoon uit naar een mooie toekomst en andere lucratieve gevechten.”

Bekijk ook

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page