KHABIB: Ik vecht niet tegen 'idioot' McGregor zelfs niet voor 100 miljoen Nieuws
Nieuws

KHABIB: Ik vecht niet tegen 'idioot' McGregor zelfs niet voor 100 miljoen

KHABIB: Ik vecht niet tegen 'idioot' McGregor zelfs niet voor 100 miljoen
KHABIB: Ik vecht niet tegen 'idioot' McGregor zelfs niet voor 100 miljoen

Het lijkt erop dat geen bedrag in de wereld UFC kampioen Khabib Nurmagomedov zal overtuigen, om nogmaals met Conor McGregor een gevecht aan te gaan.

Er is en bedrag van ruim $ 100 miljoen geboden om een ​​tweede gevecht tegen de Ier te houden, echter ziet Khabib dit niet zitten, geen angst maar hij heeft dat geld niet nodig. "Waarom heb ik dat soort geld nodig? Er zijn zoveel organisaties die het kunnen gebruiken, niet alleen voetbal voor blinden, er is sambo en andere sporten, " zei Khabib, volgens RT Sport.

"Laat (de UFC) het aan hen geven als ze niet weten wat ze met het geld moeten doen. Maar ik krijg $ 100 miljoen om die idioot weer in elkaar te slaan? Ik denk niet dat dat rationeel is. " De manager van Nurmagomedov, Ali Abdelaziz, vertelde TMZ onlangs dat mensen in Saoedi-Arabië zijn cliënt het bedrag aanboden voor een ​​tweede gevecht tegen McGregor.

Droom comeback

UFC-president Dana White houdt vol dat McGregor vs Khabib II zal plaatsvinden. Het eerste gevecht tussen de twee was de best verkochte pay-per-view in de geschiedenis van het bedrijf, een rematch zou dat record waarschijnlijk vele malen overstijgen. McGregor maakte in januari een droom comeback door Donald Cerrone te verslaan binnen 41 seconden in de eerste ronde.

Khabib zal op 18 april tegen Tony Ferguson de MMA-kooi ingaan in wat algemeen wordt gezien als de beste matchup van 2020. De twee lichtgewichten, die een paar keer eerder tegenover zouden moeten staan, hebben elk hun laatste 12 wedstrijden gewonnen. Er wordt gespeculeerd dat McGregor wel eens tegen de winnaar uit dit gevecht zal kunnen komen te staan. Maar Kahbib lijkt duidelijk, niet tegen hem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws