Khabib: 'Ik bijt McGregor in zijn hart, deze man is gestoord' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib: 'Ik bijt McGregor in zijn hart, deze man is gestoord' (video)

Khabib: 'Ik bijt McGregor in zijn hart, deze man is gestoord' (video)

Khabib Nurmagomedov doet een boekje open over hoe hij in de wedstrijd zat tijdens zijn gevecht met Conor McGregor. Tijdens Hotboxin' with Mike Tyson podcast verteld de voormalige UFC-kampioen hoe hij werkelijk over zijn aartsrivaal denkt.

Vorige week haalde McGregor de krantenkoppen toen hij een bericht tweette en verwijderde dat de spot leek te drijven met de overleden vader van Khabib, Abdulmanap. Dit bleek een van McGregor's haat tweets die hij gewoonlijk plaats en later weer verwijdert.

Hater

Khabib zegt hierover; ,,Dit laat zien wie je van binnen bent, hoe vies je bent. Als je ouders en kinderen hebt, hoe kun je jezelf dan zo laten zien?", zegt Khabib. ,, Ik begrijp niet waarom zijn naaste mensen niet zeggen: 'Hé, wat is er aan de hand? Deze man is gestoord."

Ook zegt Khabib in zijn gevecht met McGregor deze echt pijn te hebben willen doen; ,,McGregor wilde niet aftikken terwijl ik hem in een wurggreep had. Ik dacht toen "ik bijt hem in zijn hart". Echter kwam het aftik moment toch waarna er een ware oorlog ontstond toen Khabib het publiek indook omdat hij uitgedaagd werd door het team van de Ier.

KLIK HIER VOOR DE VIDEO

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws