Khabib haalt miljoenen op met titelgevecht Justin Gaethje MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib haalt miljoenen op met titelgevecht Justin Gaethje

Khabib haalt miljoenen op met titelgevecht Justin Gaethje
Khabib haalt miljoenen op met titelgevecht Justin Gaethje

MMA-superster Khabib Nurmagomedov heeft naar verluidt een gage van $ 10 miljoen verdiend voor zijn UFC 254 titelgevecht.

In diverse media wordt beweerd dat hij de enorme som geld voor zijn derde UFC-titelverdediging heeft ontvangen Eerdere berichten suggereerde al dat Nurmagomedov $ 10 miljoen als basissalaris zou krijgen, wat een UFC-record zou zijn.

Dat loon is exclusief pay-per-view inkomsten en extra bonussen. Dit zijn onbevestigde berichten. Hoewel Khabib's eerdere salaris in de UFC suggereert dat het bedrag correct zou kunnen zijn. Khabib verdiende $ 6 miljoen het huidige record voor een UFC-basissalaris, toen hij Dustin Poirier versloeg.

Grootverdiener

Khabib's overleden vader Abdulmanap, beweerde ooit dat zijn zoon een nettowaarde van $ 100 miljoen vertegenwoordigd. De ongeslagen inmiddels voormalig UFC-kampioen is een van de best betaalde atleten. En heeft lucratieve sponsorovereenkomsten met onder meer Reebok en Gorilla Energy dranken.

Na zijn gevecht afgelopen zaterdag kondigde Khabib aan met pensioen te gaan. De vechter deed een belofte aan zijn moeder niet meer zonder zijn vader de UFC-kooi in te gaan. De totale rijkdom van de vechter wordt geschat op $ 100 miljoen (bron RT.COM).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws