‘Khabib gaat weer vechten’: Conor McGregor vs Dustin Poirier niet voor UFC-titel MMA Nieuws
MMA Nieuws

‘Khabib gaat weer vechten’: Conor McGregor vs Dustin Poirier niet voor UFC-titel

‘Khabib gaat weer vechten’: Conor McGregor vs Dustin Poirier niet voor UFC-titel
‘Khabib gaat weer vechten’: Conor McGregor vs Dustin Poirier niet voor UFC-titel

Khabib Nurmagomedov zal zeer snel uit zijn recent aangekondigde pensioen komen. UFC president Dana White zegt dat de lichtgewicht. kampioen zijn rentree maakt.

Er ging een schok door de MMA-wereld toen UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov zijn pensioen aankondigde. Toch bleef het rumoerig omdat Khabib zijn titel niet vacant stelde. Ook blijkt hij nog in de USADA dopingcontrole pool mee te gaan.

Khabib (29-0) stopte met MMA na het verdedigen van zijn titel tegen Justin Gaethje bij UFC 254 afgelopen oktober. De topvechter wilde niet meer zonder zijn vader aan zijn zij verder. Abdulmanap Nurmagomedov overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van het coronavirus. Nu zegt White dat Khabib terugkeert. "Nee, Khabib gaat vechten," vertelde White aan MMA Junkie. "Ik geloof dat hij dat gaat doen. (McGregor-Poirier is) niet voor de titel."

Record uitbreiden

"Ik heb jullie verteld dat ik denk dat hij naar 30 overwinningen gaat. Als hij nog aan het testen is, waarom zou je dan in godsnaam nog willen testen als je niet gaat vechten? Hij heeft zich niet gecommitteerd, maar ik heb het gevoel dat hij dat gaat doen, en ik push hem niet echt. Laat hem wat tijd nemen. Wat tijd doorbrengen met zijn gezin. De vakantie doorbrengen. Er is geen haast."

Deze bewering van White sluit meteen uit dat het nog niet officiële gevecht op 23 januari tussen UFC-ster Conor McGregor en Dustin Poirier. Niet voor de lichtgewicht titel zal plaatsvinden. Poirier heeft al getekend McGregor laat nog op zich wachten maar heeft mondeling toegezegd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws