MMA-vechter zet waanzinnig record neer met super vette knock-out (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter zet waanzinnig record neer met super vette knock-out (video)

MMA-vechter zet waanzinnig record neer met super vette knock-out (video)
MMA-vechter zet waanzinnig record neer met super vette knock-out (video)

Kevin Holland's belachelijke gevechtstempo dit jaar wierp vandaag zijn vruchten af. De vechter schreef UFC-geschiedenis, met zijn grootste overwinning tot nu toe tegen Ronaldo Souza in Las Vegas.

Kevin Holland werd met zijn overwinning op de Braziliaan, de derde vechter in de geschiedenis van de UFC die in een kalenderjaar met 5 gewonnen gevechten eindigt.

Slechts twee anderen in de moderne UFC-geschiedenis gingen Holland voor. Neil Magny deed het in 2014 binnen 266 dagen. Roger Huerta in 2007 binnen 308 dagen. Holland zet zijn voorganger achter aan het rijtje. Hij behaalde al zijn overwinningen in 210 dagen.

Fabuleuze knock-out

Ook wist Holland zijn tegenstander in de eerste ronde knock-out te krijgen van uit een wel heel benarde positie. De Amerikaan op zijn rug liggend en wiens voet met een hand werd vastgehouden door de Braziliaan, sprong op en ramde Souza vol op zijn gezicht.

De Braziliaan had daar geen antwoord op en zakte als een zak aardappelen ineen. De scheidsrechter kwam tussenbeide om erger te voorkomen. Holland kan met tevredenheid terug kijken naar een zeer geslaagd jaar en dito UFC 256 event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws