Kelvin Gastelum en Israel Adesanya in UFC titelgevecht Nieuws
Nieuws

Kelvin Gastelum en Israel Adesanya in UFC titelgevecht

Kelvin Gastelum en Israel Adesanya in UFC titelgevecht
Kelvin Gastelum en Israel Adesanya in UFC titelgevecht

De UFC wacht niet op middengewicht kampioen Rob Whittaker om te herstellen van een hernia, waardoor hij zich op het laatste moment moest terugtrekken uit zijn UFC 234 titelverdediging tegen Kelvin Gastelum.

Gastelum bleef achter zonder tegenstander en Israël Adesanya vs. Anderson Silva werd als hoofdpartij ingesteld. In wat veel mensen zagen als het doorgeven van de fakkel.

Adesanya versloeg de veteraan Silva. Er werd verwacht dat Adesanya de winnaar van Whittaker tegen Gastelum tegenover zich zou zien, maar met de gewonde kampioen was er veel twijfel.

Wensen

Onmiddellijk na het evenement begon Adesanya te lobbyen voor Whittaker om zich van de titel te ontdoen. Nou, zijn wens werd niet bepaald toegekend, maar het was wel dichtbij.

LEES OOK: Israel Adesanya verslaat Anderson Silva

Het lijkt erop dat hij een kans zal krijgen op de interim middengewicht titel. Het zal tegen Kelvin Gastelum te zien zijn, de winnaar krijgt een kans tegen Whittaker wanneer hij weer gezond is.

Onverwacht

Het komt een beetje als een verrassing omdat Whittaker's management, na een geslaagde operatie om de hernia te verwijderen, had aangegeven te hopen dat hij in juni weer in actie zou kunnen komen.

Kelvin Gastelum vs Israël Adesanya zal plaatsvinden tijdens UFC 236 op 13 April 2019 aanstaande.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws