Keihard: UFC ontslaat weer aantal vechters Nieuws
Nieuws

Keihard: UFC ontslaat weer aantal vechters

Keihard: UFC ontslaat weer aantal vechters

De Amerikaanse vechtsport organisatie zet haar ontslag rondes voort. Vandaag werd bekend dat er weer een aantal vechters zonder pardon op straat zijn gezet.

Onder de in ongenade gevallen vechters is Brok Weaver die in 2020 twee verliezen leed. Naast de van oorsprong Amerikaans-Indiaanse vechter moeten nog vier vechters het veld ruimen. Shana Dobson, Jordan Espinosa en Vince Cachero kwamen op het hakblok terecht.

Geen genade

UFC-president Dana White waarschuwde pas eind vorig jaar dat vechters zouden worden ontslagen. Hij maakte duidelijk dat hoewel de UFC nog steeds het hoogtepunt van de MMA-competitie is, ze moeten inkrimpen. een getal van 60 vechters werd destijds genoemd.

Onder de eerder ontslagen vechters is onder andere de Nederlandse MMA-legende Alistair Overeem. Ook andere vedettes zoals Anderson Silva, Joel Romero en Junior dos Santos werden aan de kant geschoven. Het is niet te zeggen hoeveel vechters er uiteindelijk nog zullen worden ontslagen, maar één ding is zeker, dit is een tijd van verandering voor de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws