MMA-vechtster bekend: 'Ik dronk het bloed van mijn tegenstandster’
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechtster bekend: ‘Ik dronk het bloed van mijn tegenstandster’

MMA-vechtster bekend: ‘Ik dronk het bloed van mijn tegenstandster’

Kayla Harrison onthult dat ze letterlijk Courtney King bloed dronk tijdens ‘barbaarse’ wedstrijd. En ‘haar niet meer wilde slaan’. Het was wel even genoeg.

Harrison, 30, vernietigde King tijdens het Invicta 43-evenement in Kansas City. MMA-ster Kayla Harrison domineerde vanaf het begin en verwondde haar tegenstander met een reeks trappen. Voordat, bij de tweede poging. Het gevecht naar de grond dwong. Eenmaal op de grond begon de slachting.

De krachtige stoten en ellebogen van Harrison waren teveel. Courtney King bleef in een bloedige puinhoop achter toen Harrison klaar met haar was. Toch is Harrison niet de slachter die zij lijkt. Sterker nog zij had met King te doen.

Ik wilde niet meer

,,Ik likte mijn lippen en ik dacht ‘Oh God, ik proefde gewoon bloed.” En toen haar werd gevraagd of ze zich schuldig voelde voor de afranseling die ze uitdeelde, zei Harrison: ,,Ja, natuurlijk. Er zijn twee Kayla’s. Er is de Kayla die zegt ‘dit is barbaars. Oh mijn god, ik wil haar niet meer slaan. Ik wil dit niet doen’.

,,En er is het deel dat is als: ‘nee, dit is mijn werk. Dit is wat ik moest doen haar harder slaan. Het is interessant als je in de kooi zit. Het moordenaarsinstinct moet naar buiten komen. Maar dat was absoluut het volgende niveau voor mij.’ Harrison onthulde ook dat ze het bloed van King had ingeslikt vanwege haar gewoonte om aan haar lippen te likken.

Bekijk ook

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Beruchte T-34 slaat 2 dikzakken ‘KO’ in MMA-gevecht (video)

Daniyal Elbaev is gebouwd als een Russische Tank en daar heeft hij zijn bijnaam"T-34" aan te danken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page