KARMA! McGregor breekt enkel in gevecht met Poirier MMA Nieuws
MMA Nieuws

KARMA! McGregor breekt enkel in gevecht met Poirier

KARMA! McGregor breekt enkel in gevecht met Poirier

Conor McGregor liep een nare blessure op in zijn derde gevecht met Dustin Poirier vandaag. De Ier brak zijn enkel aan het einde van de eerste ronde van het beladen gevecht. Poirier stelde dat het karma was doordat McGregor in aanloop naar de wedstrijd geen respect toonde.

De fans in de T-Mobile Arena zagen een gedesillusioneerde McGregor die het uitschreeuwde van pijn maar meer nog uit teleurstelling. Het ging mis toen McGregor zich terugvocht tegen Poirier die de Ier op de grond had gekregen.

Karma is een spiegel

McGregor die een aanval lanceerde net voor het einde van de eerste ronde, knikte zijn enkel die op gruwelijke wijze brak. Het gevecht werd direct gestopt door scheidsrechter Herb Dean. McGregor die zittend op de grond schreeuwde "het is toch wel een dokter stop?" liet nog van zich horen. De Ier was zichtbaar vol adrenaline en zei niet klaar te zijn met de Amerikaan.

Staande in de kooi zei Poirier dat McGregor vroeg in de wedstrijd zijn enkel al blesseerde met zijn trappen naar de scheen van de Amerikaan. Ook zei Poirier; ,,Dit is karma voor alle shit die McGregor zei voor de wedstrijd, karma is een spiegel en McGregor keek er in."

Met het verlies en de gebroken enkele die herinneringen oproepen aan de blessure die Badr Hari opliep tegen Rico Verhoeven in 2019, is de kans op een wereldtitel voor de Ier veraf en wellicht voor altijd voorbij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws