Kapsones: Conor McGregor wil eigen UFC-titel, goud en robijnen Nieuws
Nieuws

Kapsones: Conor McGregor wil eigen UFC-titel, goud en robijnen

Kapsones: Conor McGregor wil eigen UFC-titel, goud en robijnen

Conor McGregor vindt dat het tijd is dat hij geëerd wordt met een eigen UFC-titel. De McGregor titel moet in het leven geroepen worden aldus de notoire Ier en wel voor zijn 3e gevecht met Dustin Poirier.

In de nasleep van de aangekondigde terugkeer van Nate Diaz heeftConor McGregor voorgesteld om zijn eigen gepersonaliseerde kampioenschap titel te creëren. Voorafgaand aan een 3e gevecht met Dustin Poirier.

Denk mee

,,Ik voel dat het tijd is om er mee te komen voor het volgende gevecht", schreef McGregor op Twitter, terwijl hij een video plaatste van de UFC 196 pre-fight persconferentie, waar hij voor het eerst het idee van zijn eigen riem noemde.

,,Ik vraag de UFC om alsjeblieft de McGregor-riem te creëren. Ik stel voor roségoud en robijnen. Denk dat Patek zeldzaam is", aldus de Ier. Of misschien geelgoud en smaragden. Zou ook leuk kunnen zijn. Ik sta open voor ontwerpsuggesties. Laten we het doen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws