Kapsones: Conor McGregor wil eigen UFC-titel, goud en robijnen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Kapsones: Conor McGregor wil eigen UFC-titel, goud en robijnen

Kapsones: Conor McGregor wil eigen UFC-titel, goud en robijnen

Kapsones: Conor McGregor wil eigen UFC-titel, goud en robijnen

Conor McGregor vindt dat het tijd is dat hij geëerd wordt met een eigen UFC-titel. De McGregor titel moet in het leven geroepen worden aldus de notoire Ier en wel voor zijn 3e gevecht met Dustin Poirier.

In de nasleep van de aangekondigde terugkeer van Nate Diaz heeftConor McGregor voorgesteld om zijn eigen gepersonaliseerde kampioenschap titel te creëren. Voorafgaand aan een 3e gevecht met Dustin Poirier.

Denk mee

,,Ik voel dat het tijd is om er mee te komen voor het volgende gevecht”, schreef McGregor op Twitter, terwijl hij een video plaatste van de UFC 196 pre-fight persconferentie, waar hij voor het eerst het idee van zijn eigen riem noemde.

,,Ik vraag de UFC om alsjeblieft de McGregor-riem te creëren. Ik stel voor roségoud en robijnen. Denk dat Patek zeldzaam is”, aldus de Ier. Of misschien geelgoud en smaragden. Zou ook leuk kunnen zijn. Ik sta open voor ontwerpsuggesties. Laten we het doen. “

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page