Kapot geslagen vechter zet heftige foto online! 'Nooit meer' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kapot geslagen vechter zet heftige foto online! 'Nooit meer'

Kapot geslagen vechter zet heftige foto online! 'Nooit meer'

Cory Hendricks had een zware nacht tijdens zijn gevecht met Marthin Hamlet bij de PFL Playoffs 1 in New York City afgelopen nacht. Hendricks kwam zwaar gehavend uit de bloederige strijd.

Afgelopen nacht bij de PFL Playoffs 1 in New York City, stond Hendricks tegenover Marthin Hamlet in het eerste gevecht van het even. Het ging echter niet zoals hij wilde. Hendricks werd voor een groot deel van het gevecht gedomineerd en worstelde overeind te blijven.

Compleet kapot

Hendricks gezicht toonde de omvang van de schade die Hamlet hem kon toebrengen. Tijdens het gevecht snuitte Hendricks letterlijk bloed uit zijn neus als een fontein. Hendricks verloor uiteindelijk via een split decision. Het commentaar team wilde dat de jury hem als winnaar van de wedstrijd zou uitroepen.

Dat was echter niet het ergste wat er gebeurde. Na het gevecht plaatste Hendricks een gruwelijke foto op zijn sociale media, waarop zijn linker pink teen bijna van zijn voet gescheurd was. Hendricks nam het verlies goed op en zei dat de blessure "er erger uitziet dan het is, maar dit nooit meer te laten gebeuren".

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws