Kapot geslagen MMA-vechter deelt beladen bericht na heftig verlies: 'mijn ziel is nog heel'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Kapot geslagen MMA-vechter deelt beladen bericht na heftig verlies: ‘mijn ziel is nog heel’

Kapot geslagen MMA-vechter deelt beladen bericht na heftig verlies: ‘mijn ziel is nog heel’

Kapot geslagen MMA-vechter deelt beladen bericht na heftig verlies: 'mijn ziel is nog heel'

Jack Hermansson leed afgelopen nacht een zwaar verlies tegen Marvin Vettori in Las Vegas. Toch is de UFC-vechter niet klein te krijgen, ondanks dat hij zwaar gehavend uit de strijd kwam.

De Zweedse Jack “The Joker” Hermansson verloor na vijf zware rondes tegen Marvin Vettori via een unanieme beslissing. De twee kemphanen stonden in de hoofdwedstrijd tijdens UFC Vegas 16 en streden voor wat zij waard waren.

Mijn ziel is nog levend

Hermansson hield een gebroken oogkas en teen over aan zijn zware confrontatie met de Italiaan Vettori. Toch laat de Zweed de kop niet hangen, maar een titelkans lijkt verder weg dan ooit. Hij heeft zijn doel echter niet losgelaten en kondigt vanuit het ziekenhuisbed aan dat zijn ziel nog heel is. Ook al brak hij zijn achterhoofd en teen tijdens het gevecht van de nacht.

,,Gebroken teen en gebroken oogkas, maar geen gebroken geest. Het doel blijft hetzelfde”, aldus Hermansson in zin post op Instagram. Het gevecht tussen de Zweed en de Italiaan maakte grote indruk en werd uitgeroepen tot gevecht van de avond.

Bekijk ook

Opgepakt! UFC’er Jon Jones ZWAAR in de problemen

De Amerikaan werd eerder vandaag opgepakt door de politie van Las Vegas.

Stuiterbal ‘KO’! Rus MEPT rivaal keihard naar de grond (video)

Dat ging er hard aan toe

Hufter! MMA’er MEPT straatvechter KO ‘slaat door’ (video)

Er zijn gasten die de boodschap niet begrepen hebben

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page