Kans op titelgevecht UFC-kampioen Khabib reëel Nieuws
Nieuws

Kans op titelgevecht UFC-kampioen Khabib reëel

Kans op titelgevecht UFC-kampioen Khabib reëel

Khabib Nurmagomedov, de UFC-lichtgewicht kampioen mag dan wel met pensioen zijn, toch lijkt de kans op nog een gevecht aanwezig. UFC-baas Dana White is er positief over en zal Khabib dit weekend ontmoetten.

,,Je hoort Khabib niet zeggen 'laat me met rust, stop met vragen'. Dus er is nog steeds een kans, zo kijk ik ernaar", zegt White die stellig gelooft dat de Rus terugkeert.

Laatste kans

,,Ja, we gaan zaterdag of zondag dineren", vertelde White donderdag aan TASS-verslaggever Igor Lazorin tijdens een persconferentie. De UFC-baas liet doorschemeren een laatste poging te doen om de Rus te bewegen tot een gevecht.

Mocht dit niet lukken dan zal de UFC de titel vacant moeten stellen. Verwacht wordt dat Dustin Poirier en Conor McGregor deze zomer voor de derde keer tegen elkaar zullen knokken. Een gevecht om de titel van Khabib zou dan de kers op de taart kunnen zijn.

? DIT AL GELEZEN ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/rizin-biedt-ontslagen-alistair-overeem-baan-aan/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws