Blijft hij of niet? Kampioen kooivechten krijgt 1 miljoen aangeboden
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Blijft hij of niet? Kampioen kooivechten krijgt 1 miljoen aangeboden

Blijft hij of niet? Kampioen kooivechten krijgt 1 miljoen aangeboden

Blijft hij of niet? Kampioen kooivechten roberto soldic krijgt 1 miljoen aangeboden

Roberto Soldic is een Kroatische MMA-vechter en professionele bokser die vecht voor het Poolse KSW. Deze bieden de kooivechter 1 miljoen om te blijven en niet over te stappen naar de UFC.

De KSW-middengewicht kampioen Soldic kreeg een miljoen aangeboden om bij de organisatie te blijven. Dit als reactie op een bod door gedaan door de Amerikaanse UFC, de grootste MMA-organisatie ter wereld. Volgens MMA-journalist Ariel Helwani had Soldić een ontmoeting met UFC-functionarissen in Londen (gaat verder onder video).

De ontmoeting was naar verluidt positief voor beide partijen en de vechter zal naar verwachting de komende dagen tekenen voor bij de UFC. KSW deed echter een uniek tegenaanbod in een poging de Kroaat op hun rooster te houden. De Poolse organisatie bood een miljoen euro ($ 1,10 miljoen dollar) voor een contract van vier gevechten.

Groot dilemma

Hoewel de UFC geen poging deed om het KSW-aanbod te evenaren, boden ze wel aan om Soldić versnelt een ​​titelgevecht te geven als hij erin slaagt om 3 wedstrijden op rij te winnen. Het zou een grote verrassing zijn als de UFC zou besluiten hun aanbod te verhogen. Dit aangezien ze meestal niet zoveel betalen voor debutanten, ook niet als deze kampioen waren bij andere organisaties.

Een voormalige Bellator-kampioen die niet te weinig betaalt krijgt, is Michael Chandler. Inmiddels vecht Chandler voor de UFC en ontvangt naar verluidt een vechtgage in de buurt van $ 750.000. Aangezien Soldić waarschijnlijk ongeveer 10 keer het bedrag zal verzilveren bij KSW, is het moeilijk te voorspellen voor welke partij hij zal kiezen.

Bekijk ook

Vechtmachine klapt aanvallers neer

Vechtmachine klapt aanvallers neer! ‘Flying wat’ (video)

Een man (kickbokser) kreeg het voor elkaar twee aanvallers uit te schakelen die het op hem voorzien hadden.

Vechtheld Steven Seagal duikt op in Oekraïne! 'Russisch woordvoerder'

Vechtheld Steven Seagal duikt op in Oekraïne! ‘Steunt Rusland’

Seagal is bekend van zijn films en is een grootmeester in het Aikido.

Knokken in Amsterdam! 'Hoodfights gaat professional'

Knokken in Amsterdam! ‘Hoodfighters delen zware klappen uit’ (video)

Hoodfights lijken steeds populairder en professioneler te worden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page