Kamaru Usman vs Conor McGregor voor UFC weltergewicht titel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Kamaru Usman vs Conor McGregor voor UFC weltergewicht titel

Kamaru Usman vs Conor McGregor voor UFC weltergewicht titel

Kamaru Usman vs Conor McGregor voor UFC weltergewicht titel

Manager Ali Abdelaziz biedt Conor McGregor een gevecht aan met Kamaru Usman aan voor de UFC 170 pond weltergewicht titel.

Usman is de laatste tijd het onderwerp geweest van veel verschillende matchmaking scenario’s. Vooral sinds het verslaan van Colby Covington bij UFC 245. Daarna ging er een hele nieuwe wereld van mogelijke wedstrijden open. Gevechten zoals Jorge Masvidal, een rematch met Tyron Woodley en zelfs McGregor zijn allemaal de revue al gepasseerd.

Eerder waren er gesprekken die Usman tegen Jorge Masvidal zou matchen. Beide mannen gingen na UFC 244 op sociale media een strijd aan. Maar UFC-president Dana White zei dat hun wedstrijd niet in steen gebeiteld was. In feite waren er “interessante” alternatieven in gedachten voor Masvidal die nooit werden onthuld.

McGregor wil extra wereldtitel

Hoe dan ook, de UFC Welterweight-divisie is flink gevuld, maar toch erg verwarrend. De selectie bevat veel topvechters. De divisie is echter ook de thuisbasis van enkele van de grootste sterren van de sport. Manager van Usman, Ali Abdelaziz heeft verklaard dat zijn cliënt het zal opnemen tegen Conor McGregor.

Op social media biedt Abdelaziz dan ook het gevecht aan bij McGregor. Het gevecht zou plaats moeten gaan vinden ergens in juli. Locatie, het beruchte doch nog onbekende UFC Fight Island. McGregor heeft in het verleden gezegd dat hij ook geïnteresseerd is in het nastreven van een derde wereldtitel op 170 pond. Dus hoe belachelijk het ook lijkt voor McGregor om een titelkans tegen Usman te krijgen, sluit Abdelaziz niet uit hij krijgt meestal wat hij wil.

Bekijk ook

‘Mike Tyson (55) vecht in februari tegen Logan Paul (26)’

Moet Mike Tyson dit nu echt wel willen?

Gökhan Saki! ‘Mijn vuisten zullen spreken’ (video)

Het gevecht tussen McSweeney en Saki wordt door experts aangemerkt als een van de meest spannendste van het evenement.

RINGS Beverwijk ondanks Glory uitverkocht! ‘Kickboks event populair’

Waardige vechters voor een Nederlandse titel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page