UFC verliest wederom belangrijk titelgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC verliest wederom belangrijk titelgevecht

UFC verliest wederom belangrijk titelgevecht
UFC verliest wederom belangrijk titelgevecht

Het weltergewicht titelgevecht van Kamaru Usman tegen Gilbert Burns op UFC 256 zou naar verluidt wederom afgelast zijn.

Kamaru Usman zal het UFC weltergewicht kampioenschap in december niet verdedigen tegen Gilbert Burns. Ariel Helwani van ESPN maakte aanvankelijk het nieuws bekend dat het gevecht dat op 12 december is geannuleerd.

Usman zou meer tijd nodig hebben om zich voor te bereiden op het gevecht. Eerder dit jaar werd de clash ook al afgeblazen. Het gevecht werd echter afgeblazen nadat Burns positief was getest op COVID-19. en de UFC op het laatste moment een vervanger moest vinden voor The Nigerian Nightmare.

Iets langer wachten

Er werd met haast een vervanger gevonden in de straatvechter en UFC Baddest Mother Fucker "BMF" kampioen Jorge Masvidal. Deze stapte op slechts 6 dagen termijn in om tegen Usman te knokken. Masvidal verloor de strijd maar imponeerde in de wedstrijd.

Burns, die Tyron Woodley versloeg om een ​​kans op de titel te verdienen, zal dus nog wat langer moeten wachten om zijn terechte kans op de titel van 170 pond te krijgen. Het weltergewicht titelgevecht zou daarentegen mogelijk wel begin 2021 kunnen plaatsvinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws