Justin Gaethje wil UFC titelgevecht tegen Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

Justin Gaethje wil UFC titelgevecht tegen Conor McGregor

Justin Gaethje wil UFC titelgevecht tegen Conor McGregor
Justin Gaethje wil UFC titelgevecht tegen Conor McGregor

Justin Gaethje daagt Conor McGregor voor een gevecht voor de vacante UFC lichtgewicht titel. Deze komt vrij nu Khabib Nurmagomedov met pensioen gaat.

Gaethje weigert zich te laten intimideren door zijn verlies tegen Khabib Nurmagomedov, en heeft in plaats daarvan een idee. Hij en Conor McGregor moeten vechten voor de nu vacante titel. "Nu Khabib met pensioen gaat, ben ik nummer 1,' zei Gaethje.

“Poirier en McGregor gaan vechten op 23 januari wordt gezegd. Ze hebben het niet officieel gemaakt, dus als McGregor het aandurft en de lichtgewicht titel wil pakken, dan ben ik hier. "

Ik hou van vechten

"Als ze het aan iemand anders willen geven, dan is dat maar zo. Maar ik ben er klaar voor. Ik ben klaar om weer te vechten. Dit is mijn werk. Dit is mijn leven. Ik houd er zo veel van," aldus Gaethje.

McGregor reageerde op de aankondiging van Khabib zijn pensioen dat hijzelf verder zal gaan. Ook wenste hij zijn oude aartsvijand veel geluk toe. Voor McGregor zou een gevecht om de UFC lichtgewicht titel de kans zijn deze te herwinnen en zijn status als kampioen terug te brengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws