Justin Gaethje wil gevecht tegen Conor McGregor in Dublin – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Justin Gaethje wil gevecht tegen Conor McGregor in Dublin

Justin Gaethje wil gevecht tegen Conor McGregor in Dublin

Recent kwam naar buiten dat Justin Gaethje en Conor McGregor naar alle waarschijnlijkheid deze zomer de strijd aan zullen gaan.

Gaethje is geïnteresseerd om tegen McGregor te vechten in Dublin, Ierland de thuisbasis van de Ier. “Ik zou graag vechten in de meest vijandige omgeving op aarde. Dat zou eng zijn, maar verder een ervaring voor het leven. Breng het vuur. #ufc, ”reageerde Justin Gaethje op een fan op sociale media.

Hoewel Gaethje zinspeelt op een mogelijk gevecht in Dublin, is het zeer onwaarschijnlijk dat hij met Conor McGregor op de kaart zou vechten welke plaatsvindt op 15 augustus in de 3Arena. Ten eerste is het evenement een Fight Night en zou de UFC, McGregor nooit op een niet-betaalde-per-view-kaart zetten.

Niets is zeker

Momenteel is UFC Dublin nog zonder een headliner. Maar Gaethje is onvermurwbaar hij wil de winnaar van Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson, of Conor McGregor. Of Gaethje al dan niet op de aankomende UFC Dublin-kaart staat, moet nog worden bepaald. Maar hij heeft nu dus bekend gemaakt dat hij daar graag zou vechten, het liefst tegen McGregor.

Het meest waarschijnlijke is dat een gevecht tussen Gaethje vs McGregor plaatsvindt in Amerika, dit voor de PPV opbrengsten en de grote event centers zoals de T-Mobille Arena waar veel UFC fans in kunnen. Het wordt dus afwachten wat de UFC de aankomende tijd naar buiten zal brengen.

Bekijk ook

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

🎥 Dubbel D-cup slaat rivale knock-out in slopende partij

Lucero Acosta (26) heeft haar naam met een klap bevestigd in de MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page