'Jury heeft gefaald!' Bellator vechtbaas niet blij met uitslag titelgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Jury heeft gefaald!' Bellator vechtbaas niet blij met uitslag titelgevecht

'Jury heeft gefaald!' Bellator vechtbaas niet blij met uitslag titelgevecht

Scott Coker, de grote baas van Bellator MMA is absoluut niet blij met de uitslag van de wedstrijd tussen Logan Storley en Michael Page van gisteravond. Storley kreeg de winst toebedeeld maar Coker is er niet helemaal van overtuigd.

Vechtbaas Coker gelooft niet dat de juiste man de interim-weltergewicht titel van Bellator in bezit heeft. De titel had Yaroslav Amasov eigenlijk had moeten verdedigen. Amasov vecht in het Oekraïense leger en koos ervoor daar te blijven. Na Logan Storley's controversiële overwinning op Page vertelde de baas van Bellator aan verslaggevers in Londen niet tevreden te zijn.

Meer dan worstelen

Ook gelooft Coker dat de schade toegebracht door Page in het gevecht, genoeg had moeten zijn om de Engelsman de interim titel op te leveren. ,,Eerlijk gezegd dacht ik dat Michael dat gevecht won", zei Coker in zijn media-scrum na het gevecht.

Storley won uiteindelijk via split decision van Page, waarbij hij op de scorekaarten met 48-47 en 49-46 in zijn voordeel won. De score werd ook fel betwist binnen de MMA-gemeenschap online, waarbij velen debatteerden of de schade die door Page in de middelste rondes werd toegebracht, belangrijker had moeten zijn dan de controle op de grond en het worstelen van Storley.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws