Junior Dos Santos vs. Francis Ngannou in juli op UFC 239 Nieuws
Nieuws

Junior Dos Santos vs. Francis Ngannou in juli op UFC 239

Junior Dos Santos vs. Francis Ngannou in juli op UFC 239
Junior Dos Santos vs. Francis Ngannou in juli op UFC 239

Het lijkt er op dat een gevecht tussen voormalig kampioen Junior Dos Santos en Francis Ngannou de laatste toevoeging is aan de UFC 239 line-up van juli.

Verschillende bronnen melden dat Dos Santos en Ngannou hebben ingestemd met het gevecht op een reeds goed gevuld event. De UFC heeft de wedstrijd nog niet officieel aangekondigd, verwacht wordt dat dit snel zal gebeuren.

Dos Santos versloeg eerder deze maand via een TKO overwinning Derrick Lewis bij UFC op ESPN + 4. Dos Santos zou oorspronkelijk vechten tegen de Fransman Ngannou tijdens UFC 215 in september 2017. Echter gooide de doping organisatie USADA roet in het eten, Dos Santos ging later vrijuit.

Eerdere verliezen verwerkt

Na tekort te zijn geschoten in een titelwedstrijd tegen kampioen Stipe Miocic bij UFC 220 in januari 2018 en vervolgens een verlies tegen Derrick Lewis, heeft Ngannou daarna winsten geboekt op Cain Velasquez en Curtis Blaydes.

LEES OOK: Masvidal vs. Askren op UFC 239

UFC 239 vindt plaats op 6 juli in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Gisteren werd bekend dat ook Jorge Masvidal en Ben Askren hebben ingestemd op het event met elkaar de strijd aan te gaan. Nu volgen dus ook Dos Santos (21-5 MMA, 15-4 UFC) en Ngannou (13-3 MMA, 8-2 UFC).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws