Junior Dos Santos tegen Derrick Lewis tijdens UFC ESPN + 4, Kansas Nieuws
Nieuws

Junior Dos Santos tegen Derrick Lewis tijdens UFC ESPN + 4, Kansas

Junior Dos Santos tegen Derrick Lewis tijdens UFC ESPN + 4, Kansas
Junior Dos Santos tegen Derrick Lewis tijdens UFC ESPN + 4, Kansas

Er staat een zwaargewicht gevecht tussen voormalig UFC-kampioen Junior Dos Santos en Derrick Lewis op de rol. En wel voor UFC op ESPN + 4, er blijken mondelinge afspraken te zijn gemaakt.

Welingelichte bronnen melden maandag dat de wedstrijd tijdens UFC op ESPN + 4, welke op 9 maart plaatsvindt in de INTRUST Bank Arena in Wichita, Kansas, geboekt zou zijn.

Dos Santos (20-5 MMA, 14-4 UFC) won vorige maand tijdens UFC Fight Night 142 van Tai Tuivasa. Het was zijn tweede opeenvolgende overwinning sinds hij werd vrijgesproken van potentieel doping gebruik.

Anonimiteit

Lewis (21-7 MMA, 12-5 UFC) hoopt terug te komen na een verlies tegen huidig ​​kampioen Daniel Cormier afgelopen november bij UFC 230.

De website MMAJunkie meldt dat de bronnen anoniem willen blijven omdat het gevecht nog niet officieel bevestigd is. UFC op ESPN + 4 fungeert als het eerste evenement van de UFC in Kansas. Tot nu zijn slechts twee wedstrijden op de kaart officieel bevestigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws