Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Junior Dos Santos praat trash over Brock Lesnar: ‘hij is geen echte vechter.’

Junior Dos Santos praat trash over Brock Lesnar: ‘hij is geen echte vechter.’

Junior Dos Santos (screenshot YouTube)

Brock Lesnar verdedigde afgelopen week zijn WWE Universal Championship titel tijdens WrestleMania 35, en veel fans keken naar de partij. Lesnar verloor de partij van Seth Rollins. Vraag is of Lesnar nu terug zal keren in de kooi van de UFC.

Junior Dos Santos is, net als veel andere MMA-fans geen grote liefhebber van Brock Lesnar. Hij is van mening dat Lesnar het niet goed zou doen in de divisie, zeker niet nu Daniel Cormier titelhouders is.

Brock Lesnar vs Daniel Cormier

“Ik denk niet dat Lesnar Cormier kan verslaan,” zei Dos Santos in een interview met MMA Junkie. “Voor mij is hij geen echte vechter. Hij is een acteur. Ik weet het niet, maar een gevecht is een gevecht. Hij is een grote jongen met een hoop kracht, maar de kans om van Cormier te winnen is wel heel klein. Cormier zal doen wat hij altijd doet. Hij zal hem naar de grond werken, hem moe maken en het gevecht beëindigen, net als hij deed bij Derrick Lewis.”

“Maar natuurlijk. Het is net als je al aangaf, het is een gevecht voor geld. Ik snap niet dat mensen Brock Lesnar willen zien vechten. Omdat hij veel praat of omdat hij groot is of een vermakelijke jongen is? Dat moeten we dan maar respecteren.”

Financiële redenen

Met Lesnars laatste overwinning bij UFC 200 tegen Mark Hunt, die ten val kwam na een mislukte USADA-drugstest, is er echt geen manier om een titelschot te rechtvaardigen, behalve om financiële redenen, schrijft MMAmani.com.

De UFC was altijd bereid om een hoop geld in Lesnar te investeren om een groot gevecht mogelijk te maken. Helaas voor hen blijft hij die aanbiedingen gebruiken voor Vince McMahon. Het is onduidelijk hoeveel hij elke keer verdiend met het heen-en-weer spelletje. Maar een duidelijke pluskant in het blijven van een ‘acteur’ bij de WWE is niet worden vernietigd door jongens zoals JDS en Daniel Cormier in de Octagon.

Bekijk ook

SCHANDALIG: Jurylid liet UFC-vechter expres verliezen?

De uitslag van de hoofdwedstrijd tijdens

Vechter uit beruchte MMA-organisatie breekt rug

De organisatie staat onder auspicien van President Ramzan Kadyrov

VIDEO: UFC-ster Conor McGregor ramt kaak aanvaller scheef

Hoewel het al weer een tijd geleden is