Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Jose Aldo zal op één voorwaarde opnieuw tekenen bij de UFC

Jose Aldo zal op één voorwaarde opnieuw tekenen bij de UFC

Jose Aldo op korte termijn de UFC kooi weer in

Jose Aldo is consistent geweest met zijn plan om tegen het einde van 2019 met pensioen te gaan.

Jose Aldo is momenteel bezig met een winnende reeks van twee wedstrijden, met winsten op Jeremy Stephens en Renato Moicano. De 32-jarige Aldo heeft duidelijk nog veel meer te bieden aan de sport, maar een van de redenen waarom hij met MMA- pensioen wil is, dat hij wil beginnen met een andere sport voordat het te laat is.

“Mijn plan is om Alexander Volkanovski op 11 mei tegemoet te treden,” vertelde Aldo aan ESPN. “Dan zal ik nog maar één gevecht over hebben in mijn (UFC) contract. Maar daarna ik heb al een ander ding in gedachten: boksen. ”

Grenzen verleggen

Aldo verklaarde verder dat zijn plannen voor de UFC verder reiken dan dat laatste gevecht in zijn contract. En hoewel doorgaan met vechten in de UFC de voorkeur verdient, is het slechts op één voorwaarde dat hij zijn UFC-carrière zal voortzetten.

“Ze zullen me nooit laten vechten voor de titel als ik geen ruzie meer over heb in mijn contract,” vervolgde Aldo. “Alles gaat over de onderhandelingen. We staan ​​open voor discussie, “zei Aldo. “We kunnen altijd een gesprek hebben en proberen de best mogelijke manier te vinden om het te doen. Ik zie geen probleem.

Verboden te vechten

Het begin van een bokscarrière is niet iets dat Jose Aldo zich slechts voorstelt; het is een plan die hij in het verleden heeft gepresenteerd, maar die hij niet kon verkennen vanwege contractuele verplichtingen met de UFC. In de toekomst lijkt Aldo dat te veranderen.

“[Ik heb] boksaanbiedingen gehad,” zei Aldo, maar de UFC wilde het niet toelaten. Mijn contract is bijna afgelopen, dus we kunnen de onderhandelingen weer openen. Maar ik heb dingen nodig op papier. Ik heb ze nodig om het echt te houden. Ik kan niet richten en missen. Ik wil dat alles op de juiste manier wordt gedaan. Ik wil bij (mijn manager) zitten en de beste aanbiedingen bestuderen. “

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page