Jose Aldo zal op één voorwaarde opnieuw tekenen bij de UFC Nieuws
Nieuws

Jose Aldo zal op één voorwaarde opnieuw tekenen bij de UFC

Jose Aldo zal op één voorwaarde opnieuw tekenen bij de UFC
Jose Aldo zal op één voorwaarde opnieuw tekenen bij de UFC

Jose Aldo is consistent geweest met zijn plan om tegen het einde van 2019 met pensioen te gaan.

Jose Aldo is momenteel bezig met een winnende reeks van twee wedstrijden, met winsten op Jeremy Stephens en Renato Moicano. De 32-jarige Aldo heeft duidelijk nog veel meer te bieden aan de sport, maar een van de redenen waarom hij met MMA- pensioen wil is, dat hij wil beginnen met een andere sport voordat het te laat is.

"Mijn plan is om Alexander Volkanovski op 11 mei tegemoet te treden," vertelde Aldo aan ESPN. "Dan zal ik nog maar één gevecht over hebben in mijn (UFC) contract. Maar daarna ik heb al een ander ding in gedachten: boksen. "

Grenzen verleggen

Aldo verklaarde verder dat zijn plannen voor de UFC verder reiken dan dat laatste gevecht in zijn contract. En hoewel doorgaan met vechten in de UFC de voorkeur verdient, is het slechts op één voorwaarde dat hij zijn UFC-carrière zal voortzetten.

"Ze zullen me nooit laten vechten voor de titel als ik geen ruzie meer over heb in mijn contract," vervolgde Aldo. "Alles gaat over de onderhandelingen. We staan ​​open voor discussie, "zei Aldo. "We kunnen altijd een gesprek hebben en proberen de best mogelijke manier te vinden om het te doen. Ik zie geen probleem.

Verboden te vechten

Het begin van een bokscarrière is niet iets dat Jose Aldo zich slechts voorstelt; het is een plan die hij in het verleden heeft gepresenteerd, maar die hij niet kon verkennen vanwege contractuele verplichtingen met de UFC. In de toekomst lijkt Aldo dat te veranderen.

"[Ik heb] boksaanbiedingen gehad," zei Aldo, maar de UFC wilde het niet toelaten. Mijn contract is bijna afgelopen, dus we kunnen de onderhandelingen weer openen. Maar ik heb dingen nodig op papier. Ik heb ze nodig om het echt te houden. Ik kan niet richten en missen. Ik wil dat alles op de juiste manier wordt gedaan. Ik wil bij (mijn manager) zitten en de beste aanbiedingen bestuderen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws