Jose Aldo vs. Alexander Volkanovski tijdens UFC 237 Nieuws
Nieuws

Jose Aldo vs. Alexander Volkanovski tijdens UFC 237

Jose Aldo vs. Alexander Volkanovski tijdens UFC 237
Jose Aldo vs. Alexander Volkanovski tijdens UFC 237

De vechtkaart van UFC 237 welke gehouden wordt op 11 mei in Rio de Janeiro begint vorm te krijgen. Bronnen melden dat Jose Aldo vs. Alexander Volkanovski geboekt zou zijn.

UFC 237 heeft misschien Amanda Nunes verloren als een van de potentiële sterren voor de kaart, maar Jose Aldo lijkt nu haar plaats in te nemen. De voormalige UFC-vedergewichtkoning heeft er sinds het begin van het jaar op aangedrongen, voordat hij zijn contract voltooit en de handschoenen ophangt, hij in 2019 deel uit zal maken van elke UFC-kaart in Brazilië.

LEES OOK: Jose Aldo te sterk voor Renato Moicano

Na het verslaan van Renato Moicano eerder dit jaar, verlegde hij zijn focus naar het vechten op UFC 237. Aldo heeft meerdere malen aangegeven Volkanovksi als zijn tegenstander te zien voor UFC 237. Als de bronnen de waarheid spreken lijkt hij zijn zin te krijgen.

Titelgevecht

MMA Fighting's Guilherme Cruz melde eerder dat Thiago Alves en Laureano Staropoli elkaar zullen ontmoeten in Brazilië. De 35-jarige Alves (23-13) keerde op 2 februari terug naar zijn geboortestad en versloeg Max Griffin met een strakke split decision bij UFC Fortaleza. Dit gevecht verbrak een twee-gevechten verlies reeks en zet hem op 4-4 in zijn laatste acht partijen.

Een titel gevecht tussen Rose Namajunas en Jessica Andrade is al geboekt voor 11 mei. Beide dames hebben aangegeven voor de titel te zullen strijden en geen duimbreedte te wijken voor elkaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws