Jorge Masvidal wil een directe rematch met Kamaru Usman MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jorge Masvidal wil een directe rematch met Kamaru Usman

Jorge Masvidal wil een directe rematch met Kamaru Usman
Jorge Masvidal wil een directe rematch met Kamaru Usman

Jorge Masvidal zei dinsdag dat hij onmiddellijk een rematch wil met UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman. Zelfs als dat zou betekenen dat hij een mogelijke wedstrijd met Conor McGregor moet laten lopen.

Usman won via een unaniem besluit van Masvidal zondagochtend vroeg op "Fight Island" in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. "Ik wil die verdomde riem en ik ben koppig", vertelde Masvidal aan ESPN. 'En ik weet dat ik beter ben dan Usman, en ik wil het bewijzen. Ik wil weer vechten. "

'Ik neem hem niets af; hij heeft de eerste gewonnen. Laten we het nog een keer doen.' Masvidal was oorspronkelijk gepland voor UFC 251. Maar de onderhandelingen met de UFC lopen spaak en Gilbert Burns werd op 9 juni als nieuwe uitdager voorgesteld.

We doen het nog een keer

Burns testte op 3 juli positief het coronavirus, wat leidde tot een nieuwe onderhandelingsronde tussen Masvidal en de UFC. Direct na UFC 251, terwijl ze nog in de Octagon waren, deelden Masvidal en Usman enkele woorden van respect.

Masvidal leek te zeggen dat hij terug zou komen na een overwinning of twee. Maar blijkbaar is die tijdlijn veranderd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws