Jorge Masvidal vs Kamaru Usman tijdens UFC 251 op 11 juli MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jorge Masvidal vs Kamaru Usman tijdens UFC 251 op 11 juli

Jorge Masvidal vs Kamaru Usman tijdens UFC 251 op 11 juli
Jorge Masvidal vs Kamaru Usman tijdens UFC 251 op 11 juli

Gilbert Burns viel wegens een coronavirus besmetting uit voor UFC 251. Een vervanger lijkt echter gevonden voor de strijd met Kamaru Usman.

BMF-kampioen Jorge Masvidal is onderhandelingen aangegaan om tegen Kamaru Usman te vechten voor de UFC weltergewicht titel volgend weekend op UFC 251. Via social media meldde Masvidal dat hij getest werd op het coronavirus.

Dit maakte de tongen los en Masvidal werd gelijk gekoppeld aan Kamaru Usman. Deze verloor zijn tegenstander Gilbert Burns die wegens een positieve coronatest niet mag vechten. Jorge Masvidal ging meteen naar Twitter waar hij zijn diensten aanbood.

Topgevecht op korte termijn

Het lijkt erop dat de UFC nu bereid is om diep in de buidel te tasten om Masvidal te laten vechten. Toch wordt er getwijfeld of de match überhaupt wel door kan gaan. Usman is afgelopen vrijdag niet met vliegtuig gevuld met vechters afgereisd naar Ab Dhabi.

Er is echter maandag nog een UFC charter vlucht richting Yas Island waar de gevechten plaatsvinden. Mochten de onderhandelingen slagen tussen de UFC en Masvidal, dan is er op korte termijn een topgevecht geboekt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws