Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon. Op zijn nieuw gelanceerde YouTube-pagina accepteerde de man die bekend staat als ‘Gamebred Fighter’ Diaz’s, eerdere oproep om zijn zelfbenoemde ‘Baddest Motherf ** cker’ later dit jaar uit te dagen.

“Nate had gelijk over één ding: ik ben geen gangsters aan de westkust,” legt Masvidal uit in een interview met MMA Fighting. “Ik kom uit het district Miami-Dade. Ik ben een vuile South Goon – verdomme, ik ben geen West Coast-gangster. En ik ben er klaar voor. Ik ben klaar om alles op het spel te zetten. “

Masdival vs Diaz

Masvidal hoopt dat de fans hem en Diaz in de octagon kunnen zien al in november of december van dit jaar, maar hij is ook zo realistisch om aan te geven dat het aan UFC ligt. “Het hangt van UFC af of ze gehoor geven aan de wil van de fans,” zegt Masdival. Er zouden volgens hem achter de schermen al dingen in gang zijn gezet.

“We zijn nu aan het onderhandelen,” zei Masvidal. “Laten we de fans het gevecht geven dat ze willen zien. Twee honden, opgesloten in de kooi, gaan voor elkaars halsslagader. Je weet dat ik geraakt zou kunnen worden met een honkbalknuppel en dat betekent niets. Hetzelfde geldt voor mijn rivaal. Je zou die kerel met een honkbalknuppel op zijn knieën kunnen slaan en toch zal hij blijven komen. Het is een gevecht dat de fans graag willen en ze zullen het krijgen. Ik ga alles geven, en ik weet dat Nate ook alles zal geven. Laten we het doen.”

Voorgaande wedstrijden

Masvidal (34-13) komt uit een record-setting KO overwinning van vijf seconden op Ben Askren tijdens UFC 239 in juli. Diaz (20-11) daarentegen, stormde afgelopen weekend door Anthony Pettis op UFC 241 en markeerde zijn eerste gevecht sinds zijn heen en weer oorlog tegen Conor McGregor in 2016.

Bekijk ook

UFC-VECHTER: ‘Het gaat niet goed met mij’

De voormalige strogewicht uitdager

🎥 | Opscheppende MMA-vechter ziet ongeslagen record gebroken

Een trieste speling van het lot?

📺 | BEKIJK: Ilias Bulaid’s winnende partij bij Bellator Dublin

Bulaid stond tegenover Diego Freitas