Jorge Masvidal dreigt Nate Diaz te slopen in herkansing wedstrijd Nieuws
Nieuws

Jorge Masvidal dreigt Nate Diaz te slopen in herkansing wedstrijd

Jorge Masvidal dreigt Nate Diaz te slopen in herkansing wedstrijd

Jorge Masvidal belooft dat hij het gezicht, de ribben en de geest van Nate Diaz weer zal "breken". Masvidal is er van overtuigd dat een herkansing met Diaz er aan komt. In november 2019 streden Masvidal en Diaz om de BMF-titel in een langverwachte wedstrijd. Masvidal won en Diaz ging zwaar gehavend naar huis.

De belofte die Masvidal doet lijkt heftig toch bewees de van huis uit straatvechter geen onzin prater te zijn, sterker nog hij voegt de daad bij zijn woord. Naast Diaz maakten andere UFC-vechter hardhandig kennis met de kracht van Masvidal, zoals Ben Askren die binnen seconden ging slapen nadat Masvidal hem bruut aanviel.

De eerdere strijd tussen Masvidal en Diaz eindige bloedig zoals gezegd. Naarmate het gevecht vorderde, bleef Masvidal druk uitoefenen en na de derde ronde stopte de dokter het gevecht, vanwege een snee boven het oog van Diaz. De vraag was of er ooit een herkansing zou komen.

Ik breek hem volledig

Beide vechters gingen echter hun eigen weg, want Masvidal kreeg een titelgevecht tegen Kamaru Usman maar verloor. Terwijl Diaz het binnenkort opneemt tegen Leon Edwards. Maar ondanks het feit dat ze allebei zijn doorgegaan met andere gevechten, weet Masvidal dat ze uiteindelijk zullen herkansen.

,,Gegarandeerd, we gaan herkansen. Zolang hij ja zegt, ben ik meer dan bereid om zijn gezicht, zijn ribben en zijn geest weer te breken", snoeft Masvidal. Om de herkansing aan te gaan zullen zowel Masvidal als Diaz hun aanstaande gevechten moeten winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws