Ambitie: UFC-kampioen wil groter worden als rivaal - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ambitie: UFC-kampioen wil groter worden als rivaal

Ambitie: UFC-kampioen wil groter worden als rivaal

Ambitie: UFC-kampioen wil groter worden als rivaal

Sinds Jones de titel van licht zwaargewicht verliet, was het plan om naar zwaargewicht over te gaan en begon hij onmiddellijk aan zijn gewicht te werken. Jones maakt zich op voor zijn potentiële zwaargewicht debuut tegen Ngannou. De Amerikaan zegt net zo gespierd en zwaar te willen worden als Ngannou.

,,Het voelt geweldig om zwaar te trainen. Goed om te eten wat ik wil, natuurlijk volg ik nu een geweldig dieet, maar ik krijg tonnen voedsel en veel rust”, zegt Jones. ,,Op dit moment leef ik gewoon als een totale atleet. Ik ben opgewonden om te vechten op mijn volledige potentieel. “

Teveel

Jones heeft verschillende trainingsfoto’s en video’s geplaatst waarin hij zijn lichaam transformeert en zegt dat hij dat hij groter wil zijn dan Ngannou als ze vechten. ,,Ik wil dezelfde maat hebben als deze man, zo niet groter. Ik heb veel werk te doen. Hopelijk vindt het gevecht plaats. We moeten gewoon gefocust blijven, blijven trainen en kijken wat de UFC van hun kant gaat doen. “

De UFC en Jones liggen overhoop over een beloning voor een gevecht tegen Ngannou. Niet minder dan 10 miljoen dollar wil Jones op zijn bankrekening zien. Echter ligt UFC baas Dana White dwars en heeft deze laten weten dat Jones overvraagd.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page