Ambitie: UFC-kampioen wil groter worden als rivaal Nieuws
Nieuws

Ambitie: UFC-kampioen wil groter worden als rivaal

Ambitie: UFC-kampioen wil groter worden als rivaal

Sinds Jones de titel van licht zwaargewicht verliet, was het plan om naar zwaargewicht over te gaan en begon hij onmiddellijk aan zijn gewicht te werken. Jones maakt zich op voor zijn potentiële zwaargewicht debuut tegen Ngannou. De Amerikaan zegt net zo gespierd en zwaar te willen worden als Ngannou.

,,Het voelt geweldig om zwaar te trainen. Goed om te eten wat ik wil, natuurlijk volg ik nu een geweldig dieet, maar ik krijg tonnen voedsel en veel rust", zegt Jones. ,,Op dit moment leef ik gewoon als een totale atleet. Ik ben opgewonden om te vechten op mijn volledige potentieel. "

Teveel

Jones heeft verschillende trainingsfoto's en video's geplaatst waarin hij zijn lichaam transformeert en zegt dat hij dat hij groter wil zijn dan Ngannou als ze vechten. ,,Ik wil dezelfde maat hebben als deze man, zo niet groter. Ik heb veel werk te doen. Hopelijk vindt het gevecht plaats. We moeten gewoon gefocust blijven, blijven trainen en kijken wat de UFC van hun kant gaat doen. "

De UFC en Jones liggen overhoop over een beloning voor een gevecht tegen Ngannou. Niet minder dan 10 miljoen dollar wil Jones op zijn bankrekening zien. Echter ligt UFC baas Dana White dwars en heeft deze laten weten dat Jones overvraagd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws