Jon Jones breekt UFC wereldkampioenschap record op UFC 247 Nieuws
Nieuws

Jon Jones breekt UFC wereldkampioenschap record op UFC 247

Jon Jones breekt UFC wereldkampioenschap record op UFC 247
Jon Jones breekt UFC wereldkampioenschap record op UFC 247

Regerend kampioen Jon Jones nam het tijdens UFC 247 zaterdagnacht op tegen ongeslagen uitdager Dominick Reyes.

Jones claimde de felbegeerde UFC licht zwaargewicht titel op UFC 232 in december 2018 en versloeg Alexander Gustafsson door middel van de derde ronde knock-out. Jones keerde voor het eerst terug sinds het UFC 239-evenement van juli in Las Vegas, waar hij een gedeelde beslissingsoverwinning op Thiago Santos boekte.

Recordbreker

Het gevecht tegen Reyes was niet een van de makkelijkste die Jones vocht, het bleef het meest staand met enkelen takedown pogingen van Jones om Reyes op de grond te krijgen. Echter ontsnapte Reyes keer op keer aan de greep van Jones. De slag was duidelijk uitputtend maar Reyes bleef recht op.

ZIE OOK >> Dikke knock-out overwinning op UFC 247

Het gevecht ging tot de volle vijf kampioen rondes, de winst ging naar Jones maar niet iedereen was het daar mee eens. Commentatoren vonden dat de winst naar Reyes had moeten gaan. Met de winst boekt Jones een record van 14 succesvolle titel verdedigingen wat nog nooit eerder vertoond is in de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws