Jon Jones treft Dominick Reyes in UFC titelgevecht Nieuws
Nieuws

Jon Jones treft Dominick Reyes in UFC titelgevecht

Jon Jones treft Dominick Reyes in UFC titelgevecht
Jon Jones treft Dominick Reyes in UFC titelgevecht

UFC licht zwaargewicht kampioen Jon Jones zal zijn titel op het spel zetten tegen ongeslagen Dominick Reyes tijdens UFC 247.

UFC 247 vindt plaats op 8 februari plaats in het Toyota Center in Houston, Texas. Jones kwam voor het laatst in actie in de headliner van het UFC 239 evenement afgelopen juli.

Chris Taylor van BJPENN.com meldde het nieuws: "Per bronnen zijn er mondelinge overeenkomsten voor Jon Jones om zijn lichte zwaargewicht titel op het spel te zetten tegen ongeslagen Dominick Reyes op UFC 247 op 8 februari in Houston, Texas in het Toyota Center."

Dikke knock-out

Jones verslog destijds Thiago Santos en wist zijn lichte zwaargewicht titel te behouden. Ondertussen verbeterde Dominick Reyes zijn professionele record naar een perfecte 12-0.

Tijdens het UFC-evenement van vorige maand in Boston, wist Santos, Chris Weidma te verslaan met een eerste ronde knock-out. De UFC moet het Jones vs. Reyes titelgevecht nog officieel maken, verwacht wordt dat die aankondiging snel zal komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws