Jon Jones stuurt een f*cking duidelijke boodschap naar UFC: ‘Ontsla mij' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Jon Jones stuurt een f*cking duidelijke boodschap naar UFC: ‘Ontsla mij’

Jon Jones stuurt een f*cking duidelijke boodschap naar UFC: ‘Ontsla mij’

Jon Jones stuurt een f*cking duidelijke boodschap naar UFC: ‘Ontsla mij'

Jon Jones is klaarblijkelijk helemaal klaar met zijn werkgever UFC. De voormalige licht zwaargewicht kampioen, die de afgelopen twee dagen verwikkeld is in een tumultueuze woordenoorlog met de UFC, heeft publiekelijk gevraagd om zijn ontslag.

De laatste perikelen tussen Jones en de UFC viel op en de tweets werden verwijderd. Maar zoals dat vaker gaat oplettende fans legde deze vast en vragen zich af waar ‘Bony’ mee bezig is. De teksten in de tweet liegen er dan ook niet om.

,,Alsjeblieft, ontsla me nu al,” schreef Jones maandag op Twitter in een reeks berichten die later werden verwijderd. ,,Je hebt me liever in de buurt en behandelt me ​​als stront. Ik zweer dat de UFC-industrie voor mij niets dan deprimerend is geweest. Gewoon f**king, laat me gaan.

Shitzooi

Maar dat was nog niet alles want Jones nam Dana White de UFC-president ook nog even haarfijn op de korrel. ,,Wat voor rare sh * t is dit, de baas heeft duidelijk een hekel aan me. Laat me mijn bedrijf ergens anders naartoe brengen. “

De laatste explosie van Jones komt in de nasleep van een gevecht met UFC-president Dana White nadat hij aanvankelijk tweette ‘laat me het geld zien’. Dit alls heeft te maken met het feit dat Francis Ngannou gisteren zwaargewicht kampioen werd met een tweede ronde knock-out tegen Stipe Miocic.

Bekijk ook

‘Mike Tyson (55) vecht in februari tegen Logan Paul (26)’

Moet Mike Tyson dit nu echt wel willen?

Gökhan Saki! ‘Mijn vuisten zullen spreken’ (video)

Het gevecht tussen McSweeney en Saki wordt door experts aangemerkt als een van de meest spannendste van het evenement.

RINGS Beverwijk ondanks Glory uitverkocht! ‘Kickboks event populair’

Waardige vechters voor een Nederlandse titel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page