Jon Jones stuurt een f*cking duidelijke boodschap naar UFC: ‘Ontsla mij' Nieuws
Nieuws

Jon Jones stuurt een f*cking duidelijke boodschap naar UFC: ‘Ontsla mij'

Jon Jones stuurt een f*cking duidelijke boodschap naar UFC: ‘Ontsla mij'

Jon Jones is klaarblijkelijk helemaal klaar met zijn werkgever UFC. De voormalige licht zwaargewicht kampioen, die de afgelopen twee dagen verwikkeld is in een tumultueuze woordenoorlog met de UFC, heeft publiekelijk gevraagd om zijn ontslag.

De laatste perikelen tussen Jones en de UFC viel op en de tweets werden verwijderd. Maar zoals dat vaker gaat oplettende fans legde deze vast en vragen zich af waar 'Bony' mee bezig is. De teksten in de tweet liegen er dan ook niet om.

,,Alsjeblieft, ontsla me nu al," schreef Jones maandag op Twitter in een reeks berichten die later werden verwijderd. ,,Je hebt me liever in de buurt en behandelt me ​​als stront. Ik zweer dat de UFC-industrie voor mij niets dan deprimerend is geweest. Gewoon f**king, laat me gaan.

Jon Jones stuurt een f*cking duidelijke boodschap naar UFC: ‘Ontsla mij'

Shitzooi

Maar dat was nog niet alles want Jones nam Dana White de UFC-president ook nog even haarfijn op de korrel. ,,Wat voor rare sh * t is dit, de baas heeft duidelijk een hekel aan me. Laat me mijn bedrijf ergens anders naartoe brengen. "

De laatste explosie van Jones komt in de nasleep van een gevecht met UFC-president Dana White nadat hij aanvankelijk tweette 'laat me het geld zien'. Dit alls heeft te maken met het feit dat Francis Ngannou gisteren zwaargewicht kampioen werd met een tweede ronde knock-out tegen Stipe Miocic.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws