Jon Jones stelt stap naar UFC-zwaargewicht divisie uit Nieuws
Nieuws

Jon Jones stelt stap naar UFC-zwaargewicht divisie uit

Jon Jones stelt stap naar UFC-zwaargewicht divisie uit

Jon Jones zegt dat het overtappen naar de UFC zwaargewicht divisie moeilijker is dan verwacht, de UFC'er meldt dat hij zijn divisiedebuut met een jaar uitgesteld.

Voormalig UFC-kampioen licht zwaargewicht Jones is nog steeds gefocust op zijn overgang naar een zwaardere gewichtsklasse, maar het blijkt moeilijker te zijn dan hij had verwacht. Via Twitter gisteren liet Jones blijken dat het een obstakel is om over te stappen en wellicht iets de zaak te hebben onderschat.

Liever goed aan de slag

,,Man, ik zeg je, ik ben altijd de magere in mijn familie geweest. Een goed zwaargewicht worden is een stuk moeilijker dan ik ooit had verwacht. Ik wil het de eerste keer goed doen", twitterde Jones. In een paar vervolg tweets schetste Jones een tijdlijn voor zijn zwaargewicht divisie debuut.

Jones schatte dat hij nog een jaar nodig zal hebben om de overstap goed te kunnen maken. ,,Zoals ik train, zal ik volgend jaar dit keer een echt probleem worden voor mijn rivalen. Ik voel me comfortabel genoeg om te wachten en dat is precies wat ik zal doen. "

Ook raakte Jones gisteren in een flinke woordenoorlog verstikt met oud-rivaal Chael Sonnen. De twee kemphanen blijken nog steeds kwaad bloed te hebben tegenover elkaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws