'Jon Jones op naar Bellator': Ex UFC-kampioen Cyborg op recruteringspad Nieuws
Nieuws

'Jon Jones op naar Bellator': Ex UFC-kampioen Cyborg op recruteringspad

'Jon Jones op naar Bellator': Ex UFC-kampioen Cyborg op recruteringspad

Jon Jones, de voormalige UFC-lichtzwaargewicht kampioen is meer dan welkom bij Bellator. De organisatie heeft Cris Cyborg de van UFC overgekomen kampioene ingezet om de Amerikaan een bericht te sturen.

De voormalige UFC vedergewicht kampioene van de UFC heeft een boodschap of liever een uitnodiging doen uitgaan, naar Jones en elke vechter die wil overstappen naar Bellator MMA. Jones die overhoop ligt met UFC-baas Dana White over een financieel vergoeding voor een gevecht met Francis Ngannou, is niet blij met zijn werkgever.

Bedragen zo hoog als 50 mijloen dollar worden genoemd wat een gevecht tussen Jones en Ngannou waard zou zijn. White ligt dwars en dat is de concurrentie inclusief Bellator opgevallen. Cyborg ging naar Twitter om Jones, en elke andere vechter die op gespannen voet staat met de UFC, eraan te herinneren dat er andere opties zijn. Cyborg tagde Jones dan ook in haar bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws