MMA-vechter met stenen stenen vuisten boekt knock-out overwinning MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter met stenen stenen vuisten boekt knock-out overwinning

MMA-vechter met stenen stenen vuisten boekt knock-out overwinning
MMA-vechter met stenen stenen vuisten boekt knock-out overwinning

De Braziliaanse MMA-vechter John 'Hands of Stone' Lineker slaagde vrijdag in zijn missie. Hij wist zijn Filippijnse tegenstander Kevin "The Silencer" Belingon knock-out te slaan.

De als John Lineker dos Santos de Paula Brazilaan is een ware MMA-veteraan. Lineker nam voorheen deel aan de bantamgewicht divisie van de UFC. Als vechter staat Lineker bekend om zijn agressieve vechtstijl, slagkracht en uithoudingsvermogen. En daar kreeg Belingon mee te maken.

Voor de titel

Belingon is voormalig ONE bantamgewicht wereldkampioen en wel wat gewend in zijn carrière als vechter. Sins 27 april 2020 stond hij zelfs op nummer 1 in de ONE Championship bantam gewicht ranglijst. Echter stoot Lineker hem daar nu vanaf. Deze liet er dan ook geen gras over groeien en daagde gelijk de huidige kampioen Bibiano Fernades uit.

Het One Championship Inside Matrix 3 event van vandaag in Singapore werd al twee weken geleden opgenomen. Ook het event Inside Matrix welke 20 november uitgezonden wordt is al vastgelegd. ONE werd hiertoe genoodzaakt door de coronamaatregelen van de Singaporese overheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws