John Lineker valt uit voor UFC 219 gevecht met Jimmie Rivera MMA Nieuws
MMA Nieuws

John Lineker valt uit voor UFC 219 gevecht met Jimmie Rivera

John Lineker valt uit voor UFC 219 gevecht met Jimmie Rivera

UFC 219 heeft een van zijn belangrijkste gevechten verloren

John Lineker, die onlangs de voormalige bantamgewichtkampioen Dominick Cruz tegen Jimmie Rivera verving tijdens het 30 december pay-per-view evenement in Las Vegas, is uit gevallen voor UFC 219 vanwege een tandinfectie, hebben meerdere bronnen bevestigd, het nieuws werd het eerst gemeld door Ariel Helwani. Dit is echt onverwacht nieuws voor de fans en de UFC organisatie

Lineker zal een spoedoperatie moeten ondergaan

Zo vertellen bronnen, naar verwachting zal hij binnen drie weken terug kunnen keren naar de training. De UFC is momenteel bezig met het vinden van een vervangende tegenstander voor Rivera. Lineker, die het gevecht op korte termijn accepteerde, versloeg laatstelijk Marlon Vera via unanieme beslissing in UFC São Paulo in oktober. "Hands of Stone" bood een plan B aan voor het geval er iets gebeurde met Cruz of Rivera bij UFC 219, en hij nam het gevecht aan toen Cruz zijn arm brak tijdens de training.

Laatste UFC event van het jaar

Rivera is nu slechts een paar dagen verwijderd van het laatste evenement van het jaar en dus zonder een tegenstander. "El Terror" vocht slechts één keer in 2017 en versloeg Thomas Almeida via beslissing in juli. UFC 219 vindt plaats in de T-Mobile Arena in Las Vegas en wordt bekroond door Cris Cyborg versus Holly Holm voor het vedergewichtkampioenschap voor dames.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws