John Lineker aan UFC: laat me vechten of 'laat me gaan' Nieuws
Nieuws

John Lineker aan UFC: laat me vechten of 'laat me gaan'

John Lineker aan UFC: laat me vechten of 'laat me gaan'
John Lineker aan UFC: laat me vechten of 'laat me gaan'

Het lijkt stuivertje wisselen bij de UFC, de een na de andere vechter wordt ontslagen en veteranen binnen gehaald.

Een van de meest spannende vechters binnen de UFC deed vandaag een boodschap uitgaan naar zijn werkgever: "Mijn laatste tegenstander Corey Sandhagen heeft 4 keer per jaar gevochten," schreef John Lineker.

"Hij heeft al een nieuw gevecht! UFC-matchmaker Sean Shelby vindt hem leuk! Ik heb maar 4 keer gevochten sinds 2016! Ik moet vechten! Als je niet van mij of mijn stijl houdt, laat me dan gewoon gaan! "

Geen gemakkelijke tegenstander

Om de een of andere reden lijkt het moeilijk te zijn voor Lineker om actief te blijven. Dat is niet zijn schuld, de UFC-matchmakers laten hem niet zo vaak vechten als hij zelf zou willen.

ZIE OOK >> MMA Veteraan Urijah Faber keert terug bij de UFC

Hoewel het gemakkelijk is om de UFC de schuld te geven van dit probleem, is het de moeite waard om op te merken dat John Lineker niet het soort tegenstander is dat veel vechters graag tegenover zich zien. Simpel gezegd, hij is geen gemakkelijk gevecht voor wie dan ook.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws