Jerome Le Banner vecht in 'comeback' tegen Chinese tank Nieuws
Nieuws

Jerome Le Banner vecht in 'comeback' tegen Chinese tank

Jerome Le Banner vecht in 'comeback' tegen Chinese tank
Jerome Le Banner vecht in 'comeback' tegen Chinese tank

Wat wellicht een 1 april grap leek blijkt werkelijkheid, de terugkeer van Jerome Le Banner naar MMA.

Maandag werd bekend gemaakt dat de Fransman en K-1 kickboks legende zijn terugkeer zou maken naar Mixed Martial Arts. Le Banner heeft zoals een groot aantal collega vaker een comeback gemaakt en het grote geld lonkt wederom.

Er werd nogal geheimzinnig gedaan over de tegenstander van de Franse vechtmachine Le Banner. Afgelopen nacht werd bekend dat de Chinees, Aorigele 7-3-0, 1 NC (Win-Loss-Draw), ook wel bekend als 'Heavyweight Supernova', de kooi zal bestijgen met Le Banner in een open gewicht partij.

Zware kluif

Aorigele is een vechter met een wisselend vechtresultaat, de super zware vechter moet het hebben van zijn gewicht en stootkracht, daar waar hij aan Le Banner geen makkelijke tegenstander zal hebben.

LEES OOK: Jerome Le Banner maakt comeback

Het gevecht zal plaats hebben op 18 mei aanstaande in Jeju, Zuid -Korea. Op het programma staan een groot aantal partijen met een finale waar gestreden zal worden voor $ 1 miljoen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws