'Je moeder!' UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Je moeder!’ UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager

‘Je moeder!’ UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager

'Je moeder!' UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager

Conor McGregor is niet bepaald onder de indruk va de laatste pogingen van Jorge Masvidal om hem tot een gevecht aan te sporen. Na wekenlang lobbyen voor de matchup, vertelde Masvidal onlangs dat McGregors stilzwijgen over de mogelijke wedstrijd boekdelen over hem sprak.

De Ier die even gevat als beledigend kan zijn naar collega vechters reageert op aantijgingen van Masvidal die zelf zijn eigen moeder in de strijd lijkt te betrekken.

,,Conor wil het gevecht niet”, zegt Masvidal. ,,Als hij dat deed, zou hij iets posten, hij zou iets zeggen. Hij zou waarschijnlijk gewoon mijn moeder beledigen of een familielid van mij of mijn land waar ik vandaan kom. “

Je moeder

Gisteren reageerde McGregor dan eindelijk op Masvidal op geheel eigen wijze. ,,Je moeder beledigen? Wat een loser ben jij maat. Ik en je moeder kunnen goed met elkaar overweg”, zei McGregor in reactie op Masvidal. Die later ook weer van zich liet horen. ,,Ja, mijn moeder houdt van je man. Ze weet dat je op het punt staat het grootste salaris voor mij te worden en een relatief makkelijk gevecht”, aldus Masvidal.

'Je moeder!' UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager Masvidal

Volgens UFC-president Dana White zal McGregor naar verwachting eind 2022 of begin 2023 weer in actie komen. Ondanks geruchten over de terugkeer van McGregor in een bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather, verzekerde White maandag dat de volgende wedstrijd van de voormalige tweedivisie kampioen in een UFC-kooi zal zijn maar of dat tegen Masvidal zal zijn valt nog te bezien.

Bekijk ook

UFC-ster McGregor gaat los onder balkon: 'Kom dan'

UFC-ster McGregor gaat los onder balkon: ‘Kom dan’ (video)

Een woordvoerder van McGregor, heeft een verklaring afgegeven.

UFC-ster Jon Jones (35) comeback nog dit jaar

BEAST MODE! UFC-ster Jon Jones comeback nog dit jaar (video)

Jones, 35, is al meer dan twee jaar bezig met zijn comeback

Halve gare! Vechter rukt tand uit mond bij Staredown

Halve gare! Vechter rukt tand uit zijn mond slaat rivaal KO (video)

Een aparte zet als je je tegenstander wilt intimideren.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page