'Je gaat eraan!' UFC'er dreigt racistische rivaal te slopen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Je gaat eraan!’ UFC’er dreigt racistische rivaal te slopen

‘Je gaat eraan!’ UFC’er dreigt racistische rivaal te slopen

'Je gaat eraan!' UFC'er dreigt racistische rivaal te slopen

Jorge Masvidal denkt dat de tijd van Colby Covington bij de UFC ten einde loopt. Masvidal, die op 5 maart Covington zal ontmoeten in de UFC 272-headliner. Zei dinsdag dat hij verwacht dat de organisatie na hun gevecht afscheid zal nemen van Covington.

De ontmoeting tussen Covington en Masvidal, die beide voormalige UFC-titeluitdagers zijn, is een langverwachte wraarwedstrijd. Ze waren teamgenoten bij American Top Team in Zuid-Florida en woonden zelfs samen. Maar hadden de afgelopen jaren een publieke ruzie.

,,Niet alleen ga ik je gezicht breken op een zeer gewelddadige manier, maar de UFC zal zien dat je zo’n groot risico bent dat ze je eruit zullen schoppen, bro”, zei Masvidal in een video op Twitter. En dan ga je terug naar Indiase reservaten waar je kunt vechten.”

Racist

Hiermee verwijst Masvidal naar Bellator MMA de concurrent van de UFC die in de Mohegan Sun veel evenementen houden onder auspicien van het Indianen reservaat. Masvidal’s opmerkingen zouden kunnen verwijzen naar het feit dat Covington, een voormalig UFC interim-kampioen weltergewicht, een van de meest gehate en controversiële vechters in de UFC is.

In 2017 noemde Covington Brazilië een ‘vuilnisbelt’ na een overwinning op Demian Maia in Sao Paulo. Sindsdien heeft hij de krantenkoppen gehaald vanwege racistische opmerkingen en zijn steun aan de voormalige Amerikaanse president Donald Trump.

Bekijk ook

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

‘Badr heeft mij niets gezegd!’ Coach over speculaties kickbokslegende

Badr Hari is een aantal keren gespot op zijn oude

Wat is kickboksen?

Wat is kickboksen?

De beste kickboksers zijn een aantal mannen en vrouwen.

'Af jij!' Oude bokser slaat rivaal onderuit (video)

‘Af jij!’ Oude bokser slaat rivaal genadeloos onderuit (video)

Waarom de twee een boksgevecht hielden is niet bekend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page