'Ik maak je dood': McGregor zweert dat Poirier betaalt met zijn leven
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik maak je dood’: McGregor zweert dat Poirier betaalt met zijn leven

‘Ik maak je dood’: McGregor zweert dat Poirier betaalt met zijn leven

Conor McGregor zegt dat Dustin Poirier niet levend de UFC-kooi verlaat aankomende nacht als de twee voor de derde keert tegenover elkaar staan. Het gevecht in de T-Mobile Arena zal bepalen wie er de uitdager wordt voor de UFC-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira.

Afgelopen nacht stonden Poirier en McGregor tegenover elkaar tijdens een laatste oog in oog sessie voor de wedstrijd. Her publiek ging uit zijn dak toen de kemphanen op elkaar afliepen. Het werd wel even spannend en UFC-vecht baas Dana White had moeite om McGregor te beteugelen. (Tekst gaat verder onder video).

,,Je gaat dood, je komt niet levend de kooi uit”, scandeerde McGregor naar zijn rivaal Poirier. Deze bleef de rust zelve. Poirier heeft het laatste gevecht in januari dit jaar gewonnen door de Ier genadeloos af te straffen. In 2014 was het McGregor die Poirier een nederlaag toebracht. Het gevecht tijdens UFC 264 is live en gratis mee te kijken (klik hier voor meer info).

Bekijk ook

‘Nee is nee!’ Khabib blijft bij radicaal besluit, nooit meer

Conor McGregor heeft onlangs geprobeerd de Rus uit zijn tent te lokken

LEUK! MMA-kampioen wil Floyd Mayweather kort slaan in de boksring

Ik zou het gewoon leuk vinden om dat moment in de ring met hem te delen

UFC’er dolgelukkig met moord in de MMA-kooi! ‘Mijn grootste wens’

at zijn ultieme droom zou zijn om iemand zo erg pijn te doen in het gevecht dat deze het niet zou overleven; ,,Als je het leuk vindt om mensen pijn te doen, zit je in de juiste sport

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page