Jakkes! UFC-vechter had bizarre reden voor aftikken in wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jakkes! UFC-vechter had bizarre reden voor aftikken in wedstrijd

Jakkes! UFC-vechter had bizarre reden voor aftikken in wedstrijd

Jamie Pickett had wel een heel bizarre reden om af te tikken afgelopen zaterdag tijdens UFC 48. Hij beet zijn tong er bijna af.

Middengewicht Pickett had een bizarre maar noodzakelijke reden om af te tikken tegen Kyle Daukaus. Deze had Pickett in een D'arce verwurging die zijn tong tussen zijn tanden had geklemd. ,,Hé jongens, geen excuus van mij. Ik heb mijn best gedaan voor de tijd die ik had en ging niet mijn gang", schreef de 33-jarige vechter.

Mijn tong

,,Mijn tong kwam klem te zitten tussen mijn tanden. Het voelde alsof ik het ging afbijten, dus ik tikte. Ik kom terug, maar deze keer met een volledig trainingskamp." Pickett ging last minute akkoord met het gevecht tegen Daukaus.

Na een beslissingsoverwinning bij UFC Vegas 46 medio januari, besloot middengewicht Pickett op korte termijn ja te zeggen tegen Daukaus. Normaal gesproken kunnen vechters een poging tot onderwerping volharden terwijl de klok afloopt. Maar in het geval van Pickett was het echt nodig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws