Jairzinho Rozenstruik is van plan hard te knokken dit weekend
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Jairzinho Rozenstruik is van plan hard te knokken dit weekend

Jairzinho Rozenstruik is van plan hard te knokken dit weekend

Rozenstruik (links) en Gane

Jairzinho Rozenstruik staat aankomend weekend tegenover de Fransman Cyril Gane. De wedstrijd die verheven is tot de headliner van het UFC Vegas 20 evenement belooft een echte knaller te worden.

Beide zwaargewichten stonden oorspronkelijk gepland om op 13 maart de strijd met elkaar aan te gaan. Echter werd het gevecht naar voren gehaald als headliner, nu staan Rozenstruik en Gane zaterdagnacht tegenover elkaar. Dat het gevecht het belangrijkste van de avond is doet de Surinamer niet veel.

In een interview met Just Scrap Radio op BJPENN.com. zegt Rozenstruik ,,We gaan hoe dan ook hard vechten, dus laten we hoe dan ook, dit het spectaculairste gevecht van het evenement zijn. Voor mij heeft het geen enkele invloed gehad op mijn training”, zegt de Surinaamse topknokker.

Positie behouden

,,Ik kijk ernaar uit om te vechten, waar het ook plaatsvindt”, zei Rozenstruik. ,,Eén ding weet ik, ik zal er klaar voor zijn om de beste versie van mezelf te zijn en te schitteren. Er zal hard geknokt worden. “

Als Rozenstruik zaterdagavond zijn hand opsteekt als winnaar, weet hij niet zeker wat het voor hem doet. De zwaargewichtdivisie zit vast met Jon Jones die in de coulissen wacht. Toch weet hij dat een overwinning belangrijk is om zijn plek in de divisie te behouden.

Bekijk ook

Prof Kooivechter (29) opgepakt geweld tegen vrouwen

Wat de verdenkingen precies inhouden geeft de politie niet vrij.

Rus vernietigd Braziliaan tijdens kooigevecht: ‘Canvas knuffelaar’ (video)

Dit resulteerde in een een brute KO door een aantal welgemikte stoten

Glory’s Ross Levine verzekert zich van titelkans in Karate Combat (video)

De Glory Kickbokser boekte een spectaculaire overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page