Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Isis Verbeek verzilverd MMA-debuut niet, verliest van Amerikaanse

Isis Verbeek verzilverd MMA-debuut niet, verliest van Amerikaanse

Isis Verbeek verliest MM debuut
Foto: Invicta FC

Het langverwachte MMA-debuut van Isis Verbeek die onder andere eerder voor GLORY in de kickboks ring stond is uitgelopen op een teleurstelling. Zij wist niet te winnen van haar Amerikaanse tegenstander.

Kathryn Paprocki overheerste alle drie de ronden van de clash tussen beide dames. Verbeek die staand haar mannetje goed stond in de kooi moest haar meerdere erkennen in Paprocki op de grond.

De ‘Dutch Style Kickboxing’ was goed te zien, iets wat zij door haar training bij het befaamde Hemmers gym tot in de puntjes geperfectioneerd heeft. Een gevecht op de grond is andere koek, en dat moest Verbeek ervaren door de takedowns van Paprocki.

Jury beslissing

De jury beoordeelde het gevecht op 3x 29-27, ondanks een punt aftrek voor Paprocki (in de tweede ronde), wegens een kopstoot, trok deze de partij naar zich toe. Vi twitter laat het management van Verbeek duello Sports weten trots te zijn op het eindresultaat, en ziet uit naar de volgende uitdaging van Verbeek.

 

 

Bekijk ook

MMA-vechter ‘breekt arm’ maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

REGIO NIEUWS UITGELICHT