Isis Verbeek verzilverd MMA-debuut niet, verliest van Amerikaanse Nieuws
Nieuws

Isis Verbeek verzilverd MMA-debuut niet, verliest van Amerikaanse

Isis Verbeek verzilverd MMA-debuut niet, verliest van Amerikaanse
Isis Verbeek verzilverd MMA-debuut niet, verliest van Amerikaanse

Het langverwachte MMA-debuut van Isis Verbeek die onder andere eerder voor GLORY in de kickboks ring stond is uitgelopen op een teleurstelling. Zij wist niet te winnen van haar Amerikaanse tegenstander.

Kathryn Paprocki overheerste alle drie de ronden van de clash tussen beide dames. Verbeek die staand haar mannetje goed stond in de kooi moest haar meerdere erkennen in Paprocki op de grond.

De 'Dutch Style Kickboxing' was goed te zien, iets wat zij door haar training bij het befaamde Hemmers gym tot in de puntjes geperfectioneerd heeft. Een gevecht op de grond is andere koek, en dat moest Verbeek ervaren door de takedowns van Paprocki.

Jury beslissing

De jury beoordeelde het gevecht op 3x 29-27, ondanks een punt aftrek voor Paprocki (in de tweede ronde), wegens een kopstoot, trok deze de partij naar zich toe. Vi twitter laat het management van Verbeek duello Sports weten trots te zijn op het eindresultaat, en ziet uit naar de volgende uitdaging van Verbeek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws