Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Isis Verbeek verzilverd MMA-debuut niet, verliest van Amerikaanse

Isis Verbeek verzilverd MMA-debuut niet, verliest van Amerikaanse

Isis Verbeek verliest MM debuut
Foto: Invicta FC

Het langverwachte MMA-debuut van Isis Verbeek die onder andere eerder voor GLORY in de kickboks ring stond is uitgelopen op een teleurstelling. Zij wist niet te winnen van haar Amerikaanse tegenstander.

Kathryn Paprocki overheerste alle drie de ronden van de clash tussen beide dames. Verbeek die staand haar mannetje goed stond in de kooi moest haar meerdere erkennen in Paprocki op de grond.

De ‘Dutch Style Kickboxing’ was goed te zien, iets wat zij door haar training bij het befaamde Hemmers gym tot in de puntjes geperfectioneerd heeft. Een gevecht op de grond is andere koek, en dat moest Verbeek ervaren door de takedowns van Paprocki.

Jury beslissing

De jury beoordeelde het gevecht op 3x 29-27, ondanks een punt aftrek voor Paprocki (in de tweede ronde), wegens een kopstoot, trok deze de partij naar zich toe. Vi twitter laat het management van Verbeek duello Sports weten trots te zijn op het eindresultaat, en ziet uit naar de volgende uitdaging van Verbeek.

 

 

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...