Isis Verbeek rivale zegt lastminute af: 'UFC-contract zal snel komen'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Isis Verbeek rivale zegt lastminute af: ‘UFC-contract zal snel komen’

Isis Verbeek rivale zegt lastminute af: ‘UFC-contract zal snel komen’

Isis Verbeek (links) in gevecht met Irina Mazepa tijdens Glory 31 Amsterdam

Isis Verbeek staat bekend als een van Nederlands meest gevreesde vrouwelijke knokkers, de voormalige Glory vechter zou afgelopen nacht haar debuut maken bij de nieuwe Bare Knuckle MMA-organisatie Gamebred FC. Echter ging de wedstrijd niet door omdat haar tegenstander net voor de wedstrijd afzegde.

Ze was er klaar voor om haar debuut te maken tijdens Gamebred FC1 in Biloxi Mississippi (Amerika), Isis Verbeek. Echter zegde tegenstander Maia Kahaunaele vlak voor de wedstrijd af. Wij spraken Michael Babb die Verbeek onder zijn hoede heeft over het ongelukkige voorval.

,,We kregen bericht dat Kahaunaele zich op het laatste moment terug getrokken had, een reden gaven ze ons niet maar het is niet wat we hadden verwacht”, zegt Babb die ook UFC’er Jairzinho traint. Voor Verbeek is het niet makkelijk tegenstanders te vinden zei vecht op 115 pond maar de animo is niet groot.

Naar de UFC

Verbeek, voormalig Glory Kickboxing, lijkt last te hebben van het feit dat Nederlandse vechters die berucht zijn om hun vecht kwaliteiten, daardoor minder snel tegenstanders kunnen vinden. ,,We verwachten echter wel snel weer een gevecht te krijgen, wellicht zelfs in Mexico”, aldus Babb. Op de vraag hoe het zit met de geruchten dat de UFC interesse zou hebben in Verbeek kon de trainer nog niet veel zeggen.

Insiders en experts verwachten dat het niet lang zal duren voor Verbeek om zich bij de UFC aan te sluiten. Sterker nog volgens bronnen is zij nog maar enkele gevechten verwijderd is van een contract bij de Amerikaanse organisatie. Maar dan moeten de tegenstanders niet lastminute afzeggen, waardoor Verbeek niet aan vechten toekomt.

Bekijk ook

Man van staal! UFC champ drinkt koffie tijdens body shots (video)

UFC kampioen Ngannou is een van de meest imposante figuren in de MMA-wereld.

Gevecht Canelo vs. Plant in gevaar! Onderhandelingen afgebroken

Canelo Alvarez zijn doel om de onbetwiste bokskampioen te worden, staat verder van de realiteit dan ooit

PECH! UFC wijzigt Fight Night kaart voor aankomend weekend

De UFC heeft verschillende wijzigingen moeten aanbrengen in haar Fight Night-kaart voor zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page