Invicta FC Kampioen Jennifer Maia legt uit waarom ze niet tegen Valentina Shevchenko vecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Invicta FC Kampioen Jennifer Maia legt uit waarom ze niet tegen Valentina Shevchenko vecht

Invicta FC Kampioen Jennifer Maia legt uit waarom ze niet tegen Valentina Shevchenko vecht

Invicta FC vlieggewicht kampioen Jennifer Maia legt uit waarom ze de UFC-aanbieding heeft afgewezen om Valentina Shevchenko op 3 februari te verslaan

Invicta FC vlieggewichtkampioen Jennifer Maia heeft onthuld, dat ze onlangs een aanbod om tegen Valentina Shevchenko te vechten tijdens het UFC Fight Night 125-evenement op 3 februari heeft afgewezen.

Invicta FC Kampioen Jennifer Maia legt uit waarom ze niet tegen Valentina Shevchenko vecht

Maia zegt dat acht weken niet genoeg tijd is om Valentina Shevchenko voor te bereiden.

Maia (15-4) komt van een unaniem besluit over Aga Niedzwiedz eerder deze maand. De Braziliaan zegt dat acht weken niet genoeg tijd was om zich voor te bereiden op Shevchenko, dus weigerde ze het aanbod van de UFC. Shevchenko zal in plaats daarvan geconfronteerd worden met de ongeslagen Priscila Cachoeira.

“Ze boden me dit gevecht aan, maar ik dacht dat het te dicht bij mijn laatste gevecht was. Valentina is een erg moeilijke tegenstander, een voormalige titelkandidaat in de UFC. Ik ben net uit een gevecht gestapt en heb wat tijd nodig om uit te rusten en te herstellen voordat ik train voor iemand als Valentina”.

Ik accepteer om met haar te vechten, maar als ik meer tijd krijg

Ik sprak met mijn coaches en besloot te wachten. Ik raakte niet gewond in het gevecht, maar het is nodig om wat rust te nemen voordat je terugkomt met volledige focus, vooral tegen Valentina, een super stoere tegenstander. “Vervolgde ze.

Ondanks het afwijzen van de grote kans, gelooft Maia dat haar volgende gevecht zeker voor de UFC zal zijn. “Ik verwacht dat mijn volgende gevecht in de UFC zal plaatsvinden,” zei Maia.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page