‘In een perfecte wereld’ als McGregor wint op UFC 257, staat hij tegenover Khabib MMA Nieuws
MMA Nieuws

‘In een perfecte wereld’ als McGregor wint op UFC 257, staat hij tegenover Khabib

‘In een perfecte wereld’ als McGregor wint op UFC 257, staat hij tegenover Khabib

Conor McGregor heeft veel te bieden bij zijn terugkeer bij UFC 257. Dat omvat ook een mogelijke herkansing tegen Khabib Nurmagomedov.

UFC-president Dana White zei woensdag, dat als McGregor wint van Dustin Poirier op 23 januari. En hij Nurmagomedov kan overtuigen om terug te keren, het een ideale situatie zou zijn om ze te matchen voor een tweede gevecht.

Perfecte match

Terwijl de UFC zich in januari vooral richt op een drietal events in Abu Dhabi. Met als hoogtepunt het gevecht van McGregor met Poirier, zullen er achter de schermen extra zaken moeten worden afgehandeld.

White is van plan om lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov te ontmoeten. Om te zien of hij de ongeslagen Rus uit zijn pensioen kan halen voor nog minstens één gevecht.

Meest logisch

,,Als ik daarheen vlieg, zal Khabib er ook zijn," zei White tijdens een optreden in de Shout! Podcast. ,,Dus ik ga Khabib ontmoeten terwijl ik daar ben. In een perfecte wereld, als Conor dit gevecht wint, zou ik graag de herkansing met hem en Khabib zien. Het is de strijd die logisch is. "

Khabib ging met pensioen na een overwinning op Justin Gaethje in oktober. Enkele dagen later klonk White ervan overtuigd, dat de UFC lichtgewicht kampioen die niet van de riem is ontdaan sinds de aankondiging van zijn pensionering, opnieuw zal vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws